WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Ga met het Kadaster mee op verkenning naar datakluizen!

Er is de laatste jaren veel aandacht voor privacy, regie op (je eigen) gegevens en het inperken van de macht van Big Tech. Europese wet- en regelgeving en Nederlands beleid worden op deze beweging afgestemd. Ook komen er steeds meer technologieën op die hetzelfde doel nastreven. Dit was aanleiding voor het Emerging Technology Center en het Data Science Team van het Kadaster om een onderzoek te starten. Ben jij:

  • benieuwd hoe de buzzwords Datapods en Verifiable Credentials in deze beweging passen?
  • Wil jij een beeld krijgen bij hoe volwassen deze technologieën al zijn en wat dit kan betekenen voor het aan- en verkopen van een woning?
 

Meld je dan aan voor dit kijkje in de keuken bij Kadaster!

Naast kennisdeling worden de deelnemers ook uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan en na te denken wat deze ontwikkelingen voor de eigen organisatie kunnen betekenen.. want

  • Kunnen processen gestroomlijnd worden?
  • Kan er meer klantwaarde gecreëerd worden?
  • Of voegen deze technologieën geen waarde toe?
 

Laten wij samen op verkenning gaan!

Kijk voor meer informatie vast op: https://github.com/kadaster-labs/solid-quest. De sessie is geschikt voor alle deelnemers, technische kennis of programmeerervaring is niet nodig.
Door Kadaster & Kadaster

Ga met het Kadaster mee op verkenning naar datakluizen!

Apeldoorn, Laan van Westenenk 701
November 2, 2:00 pm – 5:00 pm

Bedankt voor je aanmelding

0 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

Kadaster

Nick van Apeldoorn

Nick is een bedrijfskundige die energie krijgt van het werken met mensen. Combineert communicatieve vaardigheden met een gezonde dosis lef. Heeft een brede interesse in strategie, innovatie, (nieuwe) technologie, ethiek en filosofie. Goed in het begrijpelijk uitleggen van ingewikkelde concepten.

Kadaster

Janneke Michielsen

Janneke’s passie ligt bij het verbinden van technologie en data met de business. Momenteel doet ze dit binnen het Emerging Technology Center en Data Science Team. Haar nieuwsgierige aard zorgt ervoor dat ze alles grondig wil begrijpen zodat ze een waardevolle bijdrage kan leveren.
en_USEnglish (United States)