WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Publieksparticipatie: moetje of gouden greep?

Smarticipatie biedt tools en advies om (online) participatie slim, eenvoudig en leuk te organiseren!

Onder invloed van COVID-19 en de naderende Omgevingswet heeft publieksparticipatie de afgelopen 2 jaar verre van stil gestaan. De behoefte aan slimme oplossingen is alleen maar groter geworden.
We zien overal creatieve initiatieven ontstaan en tegelijkertijd de behoefte aan een soort ‘leidraad’.  Hoe doen jullie het? Wat werkt wel en wat werkt niet? En is participatie alleen maar lastig of levert het ook iets op?

Tijdens een interactieve workshop neemt Wyko Coopman (participatie consultant) je mee door de wondere wereld van participatie.
Of het nu gaat over de warmtetransitie, mobiliteit of veiligheid; participatie is overal.
 Aan de hand van recente klantvoorbeelden krijg je inzicht in de voordelen van het tijdig betrekken van alle betrokkenen. Door inzet van onze digitale slimme tools:

  • Bereik je een grotere doelgroep;
  • Creëer je meer draagvlak;
  • Heb je minder faalkosten.
Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.Door Smarticipatie

Publieksparticipatie: moetje of gouden greep?

May 9, 1:00 pm – 2:30 pm

Bedankt voor je aanmelding!

4 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

Smarticipatie

Wyko Coopman

Wyko Coopman is als participatie consultant al zes jaar actief in het begeleiden en faciliteren van publieksparticipatie. Dit doet hij vanuit bureau Smarticipatie met behulp van slimme digitale tools. Het belangrijkste is dat elke stem gehoord moet kunnen worden. Adviseren en begeleiden bij participatieprocessen begint met oprechte interesse in het onderwerp en oog voor een betere toekomst.
en_USEnglish (United States)