WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Workshop Keuzes maken en actief opvolgen

Onze mentale gezondheid staat onder druk. In onze maatschappij, in onze zorg, in ons onderwijs en in ons werk. Bij jong, steeds jonger en oud. Graag nemen wij je mee in de 4 belangrijkste ingrediënten van mentale gezondheid: Op adem komen, veerkracht ontdekken, vitaliteit opzoeken en keuzes maken en actief opvolgen. Maak wat tijd voor jezelf. En elkaar.
Genoeg gepraat, het is tijd voor actie! In deze workshop gaan we even niet vertragen en al helemaal niet achteroverleunen. We gaan onze kennis van op adem komen, veerkracht ontdekken en vitaliteit opzoeken in de praktijk brengen. Een eerste stap zetten!

Wat komt er aan bod:

  • Je bepaalt welke concrete doelen jij wil nastreven;
  • Je schrijft, ordent en denkt na over wat nodig is om jouw gedrag aan te passen.
Zo ontstaat een heus actieplan. Je krijgt natuurlijk ook handvatten om dit plan te laten slagen. Van neuropsycholoog Teun van den Elzen. En van elkaar!

 
Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.

Door Wij zijn tijdmakers

Workshop Keuzes maken en actief opvolgen

September 19, 10:00 am – 12:30 pm

Bedankt voor de aanmelding

1 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

Wij zijn tijdmakers

Teun van den Elzen

Teun van den Elzen is van kinds af aan gefascineerd door de werking van ons brein. Na zijn universitaire studie Neuropsychologie deed hij ruim 10 jaar ervaring op in een op-eenbegeleiding van mensen met mentale klachten. Een overbelast hoofd en een tekort aan energie bleken vaak de kern van het probleem te zijn. Sindsdien richt Teun zich niet alleen op het hoofd, maar ook op het hart. Hij maakte programma’s om mensen te leren bijtanken, wordt betrokken bij vitaliteitsprojecten en schrijft mee aan theatervoorstellingen.
en_USEnglish (United States)