Data analyse in Crisiscommunicatie

Als je aan de politie denkt, denk je direct aan het blauw op straat. Wat je meestal niet ziet zijn de collega’s die achter de schermen activiteiten coördineren als zich een crisis voordoet. Ook op gebied van crisiscommunicatie wordt achter de schermen van een crisis hard gewerkt. Het Crisis Communicatie Team (CCT) van de politie wordt ingeschakeld bij incidenten die de breedte van de samenleving raken. Voor de snel veranderende communicatie in de samenleving door het gebruik van social media heeft impact op de (crisisc)ommunicatie van de politie. Hierdoor wordt vooral het maken van een snelle omgevingsanalyse steeds belangrijker.

Marco Leeuwerink (strategisch adviseur issuemanagement )zal deze keer dieper ingaan op het maken van omgevingsanalyses tijdens crisis. Een omgevingsanalyses helpt je niet alleen om een beeld te vormen van de crisis, maar ook om te bepalen of je interventies het gewenste effect hebben. Hij ontvangt onze leden met o.a. het volgende programma:

  • Een introductie over inzet van het Crisis Communicatie Team
  • De rol van een omgevingsanalyse in een crisis:
  • Het maken van een casus omgevingsanalyse

 

Dit evenement is een gezamenlijk evenement met Ygenwijs. Dit evenement wordt mede aangeboden als Collegetour.

Locatie: Trainingscentrum De Yp, Katschiplaan 10 in Den Haag. Goed te bereiken met auto en openbaar vervoer (station Ypenburg).

 

Klik hier om je profiel aan te maken en je meteen in te schrijven voor dit evenement.

WeShareTalent is een community voor medewerkers van organisaties. Vul onderstaande velden in. Wij zorgen ervoor dat je snel toegang krijgt!

Account-informatie
Geef een geldig e-mailadres op. Alle e-mails van dit platform zullen naar dit adres verzonden worden. Het e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt en wordt alleen gebruikt als u een nieuw wachtwoord wilt aanvragen of als u nieuws of herinneringen via e-mail wilt ontvangen.
Geef in beide velden een wachtwoord voor het nieuwe account.
Organisaties
Inschrijven voor een evenement
U wordt automatisch voor het evenement ingeschreven zodra uw account is aangemaakt.
Basisinformatie
Kies hieronder je organisatie (tik enkele letters). Staat je organisatie er nog niet bij, kies dan 'Nog niet actief deelnemend'.
Locatie, Sector & Interesse
Beschikbare opties:
Geselecteerde opties:
Beschikbare opties:
Geselecteerde opties:
Privacy statement en disclaimer
Datum
15 september 2017 09:30 - 13:00
Locatie
  • Zuid-Holland
Sector
  • Overheid
  • Technologie
Interesse
Technology & ICT
Online & Social
Soort
  • ShareTime

Locatie Trainingscentrum de YP
Katschiplaan 10 in Den Haag.

NEEM EEN GELDIG LEGITIMATIEBEWIJS MEE!

Een ShareTime, “kijkje in de keuken”, is een uitwisseling op een specifiek (kennis)thema met en binnen het WeShareTalent netwerk.

Aansprekende organisaties en sprekers delen hun good practices en challenges. Kortom, leerzame, pragmatische en interactieve sessies met cross sector deelnemers.

- Investering per deelnemer € 300. Prijzen exclusief BTW.
- Annuleringskosten, binnen 2 dagen voor aanvang 100%, binnen 2 weken voor aanvang 50%.
- Aanmelden via deze website.