Digital Now!

Iedereen en alles om ons heen wordt beïnvloed door digitale innovaties. Termen als APIs, Blockchain, Machine Learning, Cryptocurrencies, Growth hacking en Artificial Intelligence (A.I.) vliegen je dagelijks om de oren. De vraag "hoe blijf ik relevant in een snel veranderende maatschappij?" blijft echter voor velen onbeantwoord. Wat zijn belangrijke trends om in op in te spelen? Waar start je met  digitale innovaties om als bedrijf én als werknemer relevant te blijven? 

Op vrijdag 10 november organiseert YSE Digital Now! Een event waar huidige Digital Leaders inspiratie bieden én waar jij zelf aan de slag kunt met praktische workshops. Bekijk hier de website en meld je aan! 

Zowel voor Digital Natives (Studenten & Young Professionals) als Digital Leaders. 
Deelname is geheel kosteloos. 
 

Organisaties:

Klik hier om je profiel aan te maken en je meteen in te schrijven voor dit evenement.

WeShareTalent is een community voor medewerkers van organisaties. Vul onderstaande velden in. Wij zorgen ervoor dat je snel toegang krijgt!

Account-informatie
Geef een geldig e-mailadres op. Alle e-mails van dit platform zullen naar dit adres verzonden worden. Het e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt en wordt alleen gebruikt als u een nieuw wachtwoord wilt aanvragen of als u nieuws of herinneringen via e-mail wilt ontvangen.
Geef in beide velden een wachtwoord voor het nieuwe account.
Organisaties
Inschrijven voor een evenement
U wordt automatisch voor het evenement ingeschreven zodra uw account is aangemaakt.
Basisinformatie
Kies hieronder je organisatie (tik enkele letters). Staat je organisatie er nog niet bij, kies dan 'Nog niet actief deelnemend'.
Locatie, Sector & Interesse
Beschikbare opties:
Geselecteerde opties:
Beschikbare opties:
Geselecteerde opties:
Privacy statement en disclaimer
Datum
10 november 2017 12:30 - 18:00
Locatie
  • Nederland
Sector
  • Technologie
Interesse
Technology & ICT
Operations & Improvement
Soort
  • ShareTime

Amsterdam, Arie Biemondstraat 111 (Lab111)

Een ShareTime, “kijkje in de keuken”, is een uitwisseling op een specifiek (kennis)thema met en binnen het WeShareTalent netwerk.

Aansprekende organisaties en sprekers delen hun good practices en challenges. Kortom, leerzame, pragmatische en interactieve sessies met cross sector deelnemers.

- Investering per deelnemer € 300. Prijzen exclusief BTW.
- Annuleringskosten, binnen 2 dagen voor aanvang 100%, binnen 2 weken voor aanvang 50%.
- Aanmelden via deze website.