WeShareTalent

NL
ENG

Events

CONNECT|INSPIRE|GROW

De online en offline kennisdeling events bij WeShareTalent zijn interactief, informeel en hebben een open karakter. Dé kans om laagdrempelig professionals vanuit andere organisaties te leren kennen!

Online events bevatten meestal break-out rooms waarbij wordt verzocht dat de camera’s van de deelnemers aanstaan.

Happy People, High Impact!

Happyholics Joseph Haydlaan 2A, Utrecht

Zou niet iedereen dat willen? Werkgelukkig zijn en tevens impactvol werk doen? En zou niet iedere organisatie dit ook moeten nastreven? Wij geloven van wel. Want werkgeluk en bevlogenheid leiden namelijk tot een hogere impact, meer productiviteit, meer creativiteit en betere samenwerkingen.

Faciliteren van online samenwerking

STUDIO.WHY
Virtual Event Virtual Event

In dit webinar leer je hoe je als facilitator een online workshop, zoals een sprint, het beste kan voorbereiden en uitvoeren.

Conflict tips: Van verwijten naar verbinding

Kyden
Virtual Event Virtual Event

Overal waar samengewerkt wordt komt het voor, oplopende frustraties en irritatie. Soms zit ons al een tijd iets dwars en barst de bom. Voor je het weet vliegen verwijten over en weer en is luisteren naar elkaar niet meer aan de orde. Hoe doorbreek je dat als je er middenin zit?

Inzicht in de Autisme Spectrum Stoornis

Ministerie van Defensie
Virtual Event Virtual Event

In de (werk)omgeving van collega's met een diagnose ASS (Autisme Spectrum Stoornis) is niet altijd iedereen op de hoogte wat ASS inhoud. Vaak gaat dat goed en blijken collega’s met deze diagnose een welkome aanvulling op het team.

Agile Bootcamp

Inspinity
Virtual Event Virtual Event

Je hoort het steeds vaker: organisaties gaan 'Agile werken'. Maar wat houdt dat in? Als je deze vraag wil kunnen beantwoorden, volg dan deze online Agile Bootcamp die gegeven wordt door Vincent Snijder van Inspinity. Vincent begint met een klein beetje geschiedenis en het Agile Manifesto. Daarna behandelt hij op een interactieve manier de basis-principes van Agile en Scrum.

MEMBERSHIPS

Wil jij dat jouw medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en inspiratie en kennis op kunnen doen? Word als organisatie Premium Member van het WeShareTalent netwerk! Zo zijn al onze kennisdelings events onbeperkt toegankelijk voor jouw medewerkers en activeren wij het netwerk binnen de organisatie. 
Het netwerk is toegankelijk voor grote en kleine organisaties, van startups tot corporates. De investering voor jouw organisatie is afhankelijk van de grootte van je organisatie en dus het aantal deelnemers. Je kan zelfs meedoen als ZZP’er via een Personal Premium Membership! 

Ben je niet zeker of jouw organisatie al lid is? Stuur ons een bericht en we laten het je graag weten. Leuk om gelijk kennis te kunnen maken!

WIL JE MEEDOEN?

Wil je spreker worden op het WeShareTalent platform of heb je een idee hebben over een tof onderwerp voor een evenement? Laat het ons weten!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor maatwerkprogramma’s op persoonlijk en organisatie niveau? Ga dan naar onze programma’s pagina.

en_USEnglish (United States)