WeShareTalent

NL
ENG

Events

CONNECT|INSPIRE|GROW

De online en offline kennisdeling events bij WeShareTalent zijn interactief, informeel en hebben een open karakter. Dé kans om laagdrempelig professionals vanuit andere organisaties te leren kennen!

Online events bevatten meestal break-out rooms waarbij wordt verzocht dat de camera’s van de deelnemers aanstaan.

Masterclass Entrepreneurial Design Thinking

STUDIO.WHY
Virtual Event Virtual Event

Unlock Your Innovative Potential with the Masterclass on Entrepreneurial Design Thinking. Learn the difference between Design Thinking and Lean Startup, how to solve complex challenges, the Dutch Design Delta methodology and about successful case studies. Join now and gain experience to elevate your problem-solving skills.

Vind en bind talent voor jouw organisatie!

Connectors
Virtual Event Virtual Event

Een van de grootste uitdagingen voor organisaties in de komende decennia is om voldoende talenten aan te trekken en behouden. Daarbij is het in eerste instantie van belangrijk om de juiste mensen te boeien, vervolgens te werven en selecteren en daarna te binden.

Excelleren in Excel

Kirkman Company
Virtual Event Virtual Event

Het bedrijfsleven draait nog altijd op Microsoft Excel. Honderden miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van deze tool om inzichten te halen uit ruwe data en cijfers op een behapbare manier te presenteren. Dit is niet heel gek, want Microsoft Excel biedt een ontelbaar aantal krachtige functies en werkt ook nog eens super intuïtief. Deze training zal laten zien dat iedereen kan excelleren in Excel.

Agile Bootcamp

Inspinity
Virtual Event Virtual Event

Je hoort het steeds vaker: organisaties gaan 'Agile werken'. Maar wat houdt dat in? Als je deze vraag wil kunnen beantwoorden, volg dan deze online Agile Bootcamp die gegeven wordt door Vincent Snijder van Inspinity. Vincent begint met een klein beetje geschiedenis en het Agile Manifesto. Daarna behandelt hij op een interactieve manier de basis-principes van Agile en Scrum.

MEMBERSHIPS

Wil jij dat jouw medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en inspiratie en kennis op kunnen doen? Word als organisatie Premium Member van het WeShareTalent netwerk! Zo zijn al onze kennisdelings events onbeperkt toegankelijk voor jouw medewerkers en activeren wij het netwerk binnen de organisatie. 
Het netwerk is toegankelijk voor grote en kleine organisaties, van startups tot corporates. De investering voor jouw organisatie is afhankelijk van de grootte van je organisatie en dus het aantal deelnemers. Je kan zelfs meedoen als ZZP’er via een Personal Premium Membership! 

Ben je niet zeker of jouw organisatie al lid is? Stuur ons een bericht en we laten het je graag weten. Leuk om gelijk kennis te kunnen maken!

WIL JE MEEDOEN?

Wil je spreker worden op het WeShareTalent platform of heb je een idee hebben over een tof onderwerp voor een evenement? Laat het ons weten!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor maatwerkprogramma’s op persoonlijk en organisatie niveau? Ga dan naar onze programma’s pagina.

en_USEnglish (United States)