WeShareTalent

NL
ENG

Events

CONNECT|INSPIRE|GROW

De online en offline kennisdeling events bij WeShareTalent zijn interactief, informeel en hebben een open karakter. Dé kans om laagdrempelig professionals vanuit andere organisaties te leren kennen!

Online events bevatten meestal break-out rooms waarbij wordt verzocht dat de camera’s van de deelnemers aanstaan.

Netwerkdag Defensie | Oorlog & Vrede

HR-ecosysteem Gustav Mahlerlaan 10, Amsterdam

Binnen het HR-ecosysteem brengen we organisaties bij elkaar die vanuit HR perspectief en als partners samen willen werken om bij te dragen aan een veiliger Nederland. Deze manier van samenwerken biedt medewerkers een unieke kans!

Met innovatie echte waarde voor jouw klanten genereren

STUDIO.WHY
Virtual Event Virtual Event

Bij veel mensen leeft het beeld dat innovatie start met een goed idee, dat je veel tijd nodig hebt om tot innovaties te komen en dat je het bij voorkeur doet op een aparte afdeling met mensen die hebben gestudeerd om te innoveren.

Faciliteren van online samenwerking

STUDIO.WHY
Virtual Event Virtual Event

In dit webinar leer je hoe je als facilitator een online workshop, zoals een sprint, het beste kan voorbereiden en uitvoeren.

Climate Change and Risk Management

Aon
Virtual Event Virtual Event

We can’t deny it: climate change is happening. Yet, companies, governments and society generally struggle with associated risks and their responsibilities for the impact they cause. New regulation is coming up requiring companies to report on the impact of climate change related risks on their business, and vice versa – their impact on the climate and society.

Deep Democracy

Sociale Verzekeringsbank
Virtual Event Virtual Event

Deep Democracy is een zienswijze en een praktische methode voor iedereen die werkt in en met groepen mensen. Het doel is om de wijsheid van de groep optimaal te benutten. Een belangrijk uitgangspunt is: alles wat gezegd moet worden, kan gezegd worden.

Workshop Netwerken: hoe maak je een verpletterende eerste indruk?

SKLLS op locatie Joseph Haydnlaan 2A, Utrecht

Netwerken: De een gaat het natuurlijk af, bij de ander blijft het een onwennig proces. Of jij nu het idee hebt dat je netwerk skills al vrij goed ontwikkeld zijn of dat jij je inderdaad wat onhandig voelt bij het leggen van (nieuwe) contacten, na deze training haal jij meer uit je eigen netwerk!

Sleep is your superpower

Phantus
Virtual Event Virtual Event

Het is tijd om weer energiek wakker te worden en af te rekenen met slapeloze nachten. "Sleep is your life-support system and Mother Nature's best effort yet at immortality", zeg slaaponderzoeker en auteur van de bestseller 'Why we sleep' Matt Walker.

MEMBERSHIPS

Wil jij dat jouw medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en inspiratie en kennis op kunnen doen? Word als organisatie Premium Member van het WeShareTalent netwerk! Zo zijn al onze kennisdelings events onbeperkt toegankelijk voor jouw medewerkers en activeren wij het netwerk binnen de organisatie. 
Het netwerk is toegankelijk voor grote en kleine organisaties, van startups tot corporates. De investering voor jouw organisatie is afhankelijk van de grootte van je organisatie en dus het aantal deelnemers. Je kan zelfs meedoen als ZZP’er via een Personal Premium Membership! 

Ben je niet zeker of jouw organisatie al lid is? Stuur ons een bericht en we laten het je graag weten. Leuk om gelijk kennis te kunnen maken!

WIL JE MEEDOEN?

Wil je spreker worden op het WeShareTalent platform of heb je een idee hebben over een tof onderwerp voor een evenement? Laat het ons weten!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor maatwerkprogramma’s op persoonlijk en organisatie niveau? Ga dan naar onze programma’s pagina.

en_USEnglish (United States)