WeShareTalent

NL
ENG

Events

CONNECT|INSPIRE|GROW

De online en offline kennisdeling events bij WeShareTalent zijn interactief, informeel en hebben een open karakter. Dé kans om laagdrempelig professionals vanuit andere organisaties te leren kennen!

Online events bevatten meestal break-out rooms waarbij wordt verzocht dat de camera’s van de deelnemers aanstaan.

De Verborgen dimensie van leiderschap

AnoukA training
Virtual Event Virtual Event

Steeds meer leiders volgen de weg van hoofd én hart. Maar daarmee zijn we er nog niet: om je volledig potentieel als leider en als mens te benutten, dien je lichaam en geest te laten samenwerken.

In deze sessie geeft Anouk je praktische handvatten die je helpen optimaal te functioneren, ook in uitdagende situaties.

Nee zeggen zonder gedoe

WerkBlij
Virtual Event Virtual Event

Ben jij de vraagbaak voor alle collega’s en houd je hierdoor te weinig tijd over voor je eigen werk? Hoe zeg je nee op zo’n manier dat je wel goed kan blijven samenwerken? De senior accountmanager belt je enthousiast op met het nieuws dat je opdracht verlengd wordt.

Masterclass Product Owners: de onmisbare linking pins!

Jumbo
Virtual Event Virtual Event

Anders dan de functienaam doet vermoeden, bezitten Product Owners niet echt producten. De functie is er één in de Agile (of Scrum) werkwijze, die in toenemende mate bij veel (IT) bedrijven wordt gebruikt. In deze training zal worden ingegaan op de Agile werkwijze, zoals die bij Jumbo wordt toegepast en de speciale rol die de Product Owner in dat proces bekleedt.

Entrepreneurial Design Thinking: samen (complexe) vraagstukken oplossen

STUDIO.WHY
Virtual Event Virtual Event

In dit webinar leer je over hoe je samen complexe vraagstukken kan oplossen met behulp van STUDIO.WHY Design Thinking.

STUDIO.WHY neemt je mee in de manier waarop je hedendaagse complexe vraagstukken kan oplossen. Of het nu een intern vraagstuk is of een vraagstuk vanuit de markt, dat maakt niet uit.

Governance by Meaning

Governance by Meaning
Virtual Event Virtual Event

Tijdens de online masterclasses komen bestuurders en toezichthouders langs als
gastsprekers om samen met jou aan de slag te gaan met casuïstiek.

De Me.-scan, de enige talentscan die in 10 minuten jouw essentie raakt

Bureau Berkhoff & The True Talent Team
Virtual Event Virtual Event

Wat is jouw natuurlijke aanleg, welke gedrag past daarbij en hoe vorm je sterke teams. Dat zijn de vragen waar drijfveren experts en coaches Peter van Nieuwburg en Alexander Berkhoff zich dagelijks mee bezig houden. Maar ook heel praktische vragen als ‘wat is de baan die bij mij past’ of ‘hoe voorkom ik een burn-out?’.

MEMBERSHIPS

Wil jij dat jouw medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en inspiratie en kennis op kunnen doen? Word als organisatie Premium Member van het WeShareTalent netwerk! Zo zijn al onze kennisdelings events onbeperkt toegankelijk voor jouw medewerkers en activeren wij het netwerk binnen de organisatie. 
Het netwerk is toegankelijk voor grote en kleine organisaties, van startups tot corporates. De investering voor jouw organisatie is afhankelijk van de grootte van je organisatie en dus het aantal deelnemers. Je kan zelfs meedoen als ZZP’er via een Personal Premium Membership! 

Ben je niet zeker of jouw organisatie al lid is? Stuur ons een bericht en we laten het je graag weten. Leuk om gelijk kennis te kunnen maken!

WIL JE MEEDOEN?

Wil je spreker worden op het WeShareTalent platform of heb je een idee hebben over een tof onderwerp voor een evenement? Laat het ons weten!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor maatwerkprogramma’s op persoonlijk en organisatie niveau? Ga dan naar onze programma’s pagina.

en_USEnglish (United States)