WeShareTalent in het kort

Welkom bij WeShareTalent

Wij geloven in ontwikkeling en inspiratie door het delen van kennis en talent van de mensen in jouw organisatie met mensen in andere organisaties.

Wij organiseren dit delen in ons B2B netwerk waarin mensen als jij, gefaciliteerd door dit platform, bij elkaar komen.

Onze ambitie is ervoor te zorgen dat we het normaal gaan vinden om kennis en talent over organisatiegrenzen heen te delen.

Door het delen van jouw kennis en talent, dat waar jij goed in bent en blij van wordt, ontstaan verrassende inzichten, nieuwe ideeën en waardevolle connecties. Dit geeft een stimulans aan jouw persoonlijke ontwikkeling en inspiratie.

Wat kun jij met jouw kennis en ervaring? Ontdek wat WeShareTalent voor jou kan betekenen!

Werkwijze

Binnen het WeShareTalent netwerk ontmoeten mensen elkaar. Geen “gewone” mensen, maar mensen die nieuwsgierig zijn. Die vooruit willen en dit ook weleens buiten de gebaande paden doen. Die niet alleen denken, maar uiteindelijk ook gewoon doen.

Directie, managers en professionals met passie voor hun vak en onderwerp. De vernieuwers die overtuigd zijn van hun eigen kennis en kunde. Die weten dat er ook nog veel te leren is hiervoor graag gebruik maken van een netwerk dat hiervoor open staat.

WeShareTalent maakt jouw netwerk groter, interessanter en je ontmoet er vooral veel gelijkgestemden. Via ons online platform en met gerichte persoonlijke begeleiding verbinden wij organisaties en talenten met elkaar.

Omdat niet iedere behoefte en situatie hetzelfde is, bieden wij verschillende mogelijkheden om dat te doen.

Netwerk

Heb je wel eens bij een bierbrouwer in de ketel willen kijken? In de backoffice van de zorgverzekeraar of het magazijn van de theefabriek? Nieuwsgierig naar de wereld achter de schermen van de publieke omroep of een ziekenhuis?

Geïnteresseerd in projectaanbesteding bij de provincie of in het bouwen van een schip? Verschillen in klantbenadering vanuit de gemeente, zakelijk dienstverlener of online merk? Overeenkomsten in budgettering bij de groothandel voor bouwmaterialen en de beheerder van het energienetwerk?

Wat leren het ministerie, de bank, de retailer en logistiek dienstverlener van en met elkaar over innovatie in de high tech?

Het WeShareTalent netwerk is zeer uitgebreid en divers. Van multinational tot groeiondernemer, van overheid tot media, van telecom tot onderwijs, van goede doelen tot hightech.

Deelnemers en organisaties uit alle sectoren vinden elkaar met hulp van WeShareTalent.

Al een idee waar jij jouw talent wilt delen? Kijk dan verder hoe jij mee wilt doen.

Evenementen

Meedoen op de meest eenvoudige manier is jezelf inschrijven voor een ShareTime. Dit is een interactief “kijkje in de keuken” gericht op een specifiek (kennis)thema, met en binnen het WeShareTalent netwerk. Jij bent dan te gast bij één van onze deelnemers die een “best practice” op interactieve wijze deelt met een gevarieerde groep deelnemers uit het netwerk.

Ook kun je uitgenodigd worden om samen met een groep "peers" in een ThinkTank mee te werken aan, en te sparren over een uitdaging van één van de deelnemende organisaties. Deze organisatie heeft aangegeven met welke mensen en uit welke sectoren uit het netwerk zij graag zo’n sessie willen uitvoeren.

Meld jezelf gratis aan bij WeShareTalent, dan kunnen we jou meer over onze evenementen laten zien.

Wanneer wij je beter leren kennen, kunnen we je attenderen op jouw favoriete onderwerpen.

Opdrachten

Start je liever met het uitvoeren van jouw droomopdracht? Dan is een Stretch Assignment, van 5 tot 10 dagen, bij de organisatie waar je altijd al eens hebt binnen willen kijken iets voor jou. Met een Stretch Assignment kun je je voorbereiden op een nieuw project, of je verdiepen in je vakgebied. Je kunt je inzicht verbreden in een ander vakgebied, of je juist laten inspireren door een geheel andere sector.

We begeleiden ook de meer uitgebreide en specifiekere uitwisselingen. In Market Matches begeleiden we organisaties in het formuleren van de opdracht, het vinden van de juiste talenten en het bepalen van een opdrachtwaarde, zodat alle partijen toegevoegde waarde halen uit deze match.

Uit alle contacten en verbindingen in het B2B netwerk ontstaat vraag naar en aanbod van kennis en talent. Deze opdrachten worden op het online platform, direct of via de ambassadeurs van WeShareTalent, bij elkaar gebracht.

Als je jezelf aanmeldt bij WeShareTalent leren wij je beter kennen en laten we je weten als er interessante opdrachten voorbijkomen. En aanmelden is altijd gratis.

Continue Ontwikkeling

Omdat we continu worden uitgedaagd door de deelnemers aan WeShareTalent, blijven we nieuwe producten ontwikkelen.

Bijvoorbeeld de Journey, een samenstel van een aantal ShareTimes en een Stretch Assignment gericht op één onderwerp met een vaste groep deelnemers. Of Cross Mentoring, waarin we mentoren en mentees uit verschillende organisaties bij elkaar brengen.

Daarnaast organiseren we op-maat programma’s met en in het netwerk, bijvoorbeeld gericht op ondersteuning in een verandertraject, een innovatie programma, als onderdeel van een Talent en/of Management Development programma, als onderdeel in een duurzame inzetbaarheidstrategie.

Maar we helpen ook graag mee in de organisatie van een 1 op 1 sessie of een rondleiding op een specifiek thema bij één of meerdere organisaties.

Of ... neem contact op en we helpen je graag.

Aanmelden

Deelnemers van WeShareTalent zijn initiatiefnemers. Zij zijn netwerkers en onderzoekers, op zoek naar uitdaging. Hierdoor ontstaan nieuwe verbanden en samenwerkingsvormen. Dat is de kracht van WeShareTalent.

Wil je meer weten over WeShareTalent, onze nieuwsbrief ontvangen, inschrijven voor een evenement of reageren op een opdracht?

Meld je dan nu aan. Het is gratis, maar niet vrijblijvend! Als je jouw profiel invult, sturen wij jou een mail met nieuwe evenementen en opdrachten die bij jou passen.

Eerst nog wat meer weten? Neem dan contact met ons op.

Als je al WeShareTalent deelnemer bent, log dan in. Het platform van WeShareTalent is vernieuwd en we hopen dat je snel je profiel bijwerkt om optimaal van de nieuwe functionaliteiten gebruik te maken.

 

Deelnemers over WeShareTalent

Ben je geïnteresseerd in wat anderen van WeShareTalent vinden?

Bekijk dan het onderstaande filmpje wat we gemaakt hebben op ons LIVE event (is wel oud logo!) waar meer dan 250 WeShareTalent deelnemers bij elkaar waren.

Of lees op KlantenVertellen (ook onderaan pagina) waarom we door meer dan 98% van de deelnemers worden aanbevolen.