WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Governance by Meaning – Sprong in het diepe als nieuwe toezichthouder



Tijdens deze Governance by Meaning masterclass gaat Mathijs Koper graag in gesprek over de hieronder genoemde onderwerpen. De sessie is gericht op het voeren van een dialoog waarbij de ervaringen en lessons learned van Mathijs het vertrekpunt zijn. Mathijs is een ervaren ondernemer en heeft met Tekkoo en WorldStartup veel startups en bedrijven geholpen bij hun innovatievraagstukken en werken aan hun toekomstbestendigheid. Mathijs is sinds 2020 lid van de RvT van Museum Broekerveiling en sinds zomer 2023 voorzitter.




  • Hoe geef je invulling aan je eerste rol als toezichthouder? Wat zijn de belangrijkste lessons learned van Mathijs

  • Hoe houd je toezicht op het ontwikkelen van een nieuwe visie en missie?

  • Hoe zet Mathijs zijn kennis en ervaring als ondernemer en met startups in voor de culturele sector?

  • Hoe verschilt het toezicht op start- en scale-ups met een museum?



Over Governance by MeaningGovernance by Meaning heeft de ambitie om Raden van Toezicht en Raden van Commissarissen te verjongen, vernieuwen, verfrissen en te veranderen. We willen verjonging in de boardroom, toezichthouders die als team groeien, die werken aan eigen ontwikkeling en die vanuit hun kennis en ervaring een bron van inspiratie zijn voor de organisatie en het bestuur.Wij zijn een netwerk dat huidig, aankomend en toekomstig toezicht talent verbindt. Samen bieden we voor en met deze doelgroepen allerlei initiatieven aan en helpen we nieuwe toezichthouders aan een toezichtrol. Ambitieuze toezichthouders van de toekomst kunnen deelnemen aan ons New Governance Member programma om hun kennis en competenties te ontwikkelen. We begeleiden de talenten naar een volgende stap als toezichthouder.


Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door Governance by Meaning

Governance by Meaning – Sprong in het diepe als nieuwe toezichthouder

May 30, 3:30 pm – 5:00 pm

About the host

Governance by Meaning

Mathijs Koper

Mathijs is voorzitter van de Raad van Toezicht bij de oudste doorvaart groenteveiling ter wereld. Daarnaast is hij ook manager director bij Tekkoo.
en_GBEnglish (UK)