WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Diversiteit en Inclusie inspiratie sessie met Inge Dilven (uitsluitend voor Univé)

Op donderdag 31 oktober organiseert Univé met WeShareTalent weer een D&I inspiratiesessie! Tijdens deze editie zal worden gesproken door Inge Dilven vanuit Vebego.


Tijdens deze interactieve middag:





    • Ontvangen Univé-medewerkers inspiratie om het gesprek aan te gaan over een bredere kijk op talent en hoe dit de samenstelling van teams positief beïnvloedt. Dit resulteert in meer diverse teams, minder terughoudende overtuigingen en meer toegankelijkheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
    • Wordt je aan het denken gezet over jouw rol hierin en wat dit zou kunnen betekenen voor het benutten van jouw talent en dat van je teamgenoten;

  • Zal er ruimte worden geboden om persoonlijke verhalen en inzichten te delen;
  • Worden concrete follow-up acties geformuleerd om het geleerde in praktijk te brengen.

We kijken er naar uit!

Deze D&I inspiratiesessie maakt deel uit van een reeks inspiratiesessies, georganiseerd door WeShareTalent ten behoeve van Univé.

Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’.
Univé is onlosmakelijk verbonden met de samenleving en ziet hoe waardevol verschillen zijn. We staan klaar voor ieder mens, ongeacht wie je bent. Zo bouwen we aan een samenleving die solidair, weerbaar en veilig is voor iedereen. En dat begint intern, bij onze eigen mensen. We willen een volgende stap zetten. Een shift maken van diversiteit naar inclusie. Van verschillend zijn naar verschillen omarmen. Zodat we elkaar kunnen aanvullen en inspireren. We zetten ons in om mensen te helpen zich zeker te voelen, met de coöperatie als basis. Ongeacht wie je bent. Ons streven is om met ons personeelsbestand zoveel mogelijk een afspiegeling van de maatschappij te vormen. Vanuit de overtuiging dat we zo onze maatschappelijke rol optimaal kunnen vervullen.
Door WeShareTalent

Diversiteit en Inclusie inspiratie sessie met Inge Dilven (uitsluitend voor Univé)

October 31, 2:00 pm – 5:00 pm

Bedankt voor je aanmelding

0 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

WeShareTalent

Inge Dilven

Inge werkt als Learning & Development Officer binnen Vebego. Ze is verantwoordelijk voor diverse projecten op het gebied van leiderschapsontwikkeling en cultuur, zoals hun programma View on Talent, het Vebego Explorer Program (hun eigen young professional program) en Diversiteit & Inclusie.
en_GBEnglish (UK)