WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Hét Generatiemanagement Event

De kracht van 5 generaties op de werkvloer! 
Ben jij klaar om de generatiekloof te overbruggen en optimaal te profiteren van de diversiteit op de werkvloer? Ga dan op 25 juli met ons op reis door de wereld van generaties met spreekster Geertje Peneder op locatie bij Randstad in het Experience Center!

Kijk jij weleens naar collega’s, opdrachtgevers of klanten en denk je… ‘snotaap, je bent net binnen’ of ‘vastgeroeste oude dino’? Tijd om meer te weten te komen over generaties & werk en om onze aannames over elkaar te challengen!

Tijdens deze dynamische, interactieve middag nemen we je mee in het verhaal van de verschillende generaties op de werkvloer; van de babyboomers tot Generatie Y en Generatie Z. We kijken naar de kracht van generaties, de uitdagingen die generaties ervaren en we kijken naar manieren om de generatiekloof te dichten. We gaan samen het gesprek aan en nemen een diepe duik in deze fascinerende wereld! 

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan en ga met ons op reis door de wondere wereld van generaties en neem zeker collega’s mee van een andere generatie!

Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’.
Vragen over het event? Stuur deze dan naar amber.verbunt@wesharetalent.com
Door Generations INC & Randstad Groep Nederland

Hét Generatiemanagement Event

July 25, 2:00 pm – 5:00 pm

Bedankt voor je aanmelding!

0 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

Generations INC

Geertje Peneder

Geertje Peneder is de oprichter & eigenaar Generations INC. Als bevlogen pragmaat met een achtergrond in de arbeids- & organisatiepsychologie, heeft ze een passie voor generaties op de werkvloer. Ze is gefascineerd door de kracht en talenten van de verschillende generaties. Door generaties te begrijpen en te verbinden en managen komt iedereen beter tot z’n recht. Mensen, jong en oud, voelen zich meer thuis, gezien en gehoord. Dat draagt bij aan betere oplossingen voor complexe vraagstukken. Immers een gezonde generatie mix, die sterk onderling verbonden is door elkaars kracht te zien en waarderen, zorgt voor een inclusieve, gezonde en toekomstbestendige organisatie! Als trainer en consultant geeft Geertje lezingen, bouwt en implementeert ze generatiemanagement programma’s, doet ze onderzoek en verzorgt ze workshops & masterclasses.

Randstad Groep Nederland

Randstad Groep Nederland verwelkomt het WeShareTalent netwerk om het evenement van Generations INC te hosten in hun toffe experience center!
en_GBEnglish (UK)