WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Masterclass Inclusie & Diversiteit met VR

Ontdek een nieuwe aanpak voor Inclusie & Diversiteit (I&D): Verdiepende groepsgesprekken na het doorlopen van een VR-simulatie. Durf jij een middag in een andere VR-wereld te stappen tijdens onze test met WeShareTalent?

I&D blijft een uitdaging: 1 op de 10 medewerkers in Nederland ervaart discriminatie op het werk. IT’S UP TO YOU ontwikkelt een VR-simulatie training waarbij werknemers de acties van de hoofdpersoon bepalen en geconfronteerd worden met diverse I&D situaties. Iedere medewerker creëert zijn eigen verhaal en voelt direct de impact van zijn/haar keuzes. Daarna zijn er groepsworkshops waarin medewerkers reflecteren, groepsnormen afspreken en effectief beleid voorstellen.

Leerdoelen:

  • Een bewezen leermethode die verder kijkt dan simplistisch goed/fout gedrag
  • Ervaring opdoen met VR simulatie voor I&D
  • Aanpak van groepsgedrag
 

Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’.

Door It’s up to you

Masterclass Inclusie & Diversiteit met VR

April 2, 1:30 pm – 4:00 pm

Bedankt voor je aanmelding!

2 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

It's up to you

Tom Peeters & Joerie Nijhuis

Tom & Joerie hebben IT’S UP TO YOU 11 jaar geleden opgericht: In eerste instantie gericht op pesten op scholen, nu ligt de focus op Inclusie & Diversiteit binnen organisaties. Als werknemer hebben ze de afgelopen tien jaar persoonlijk ondervonden hoe veel I&D trainingen bij grote Nederlandse organisaties tekortschieten.
en_GBEnglish (UK)