WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Boost je assertiviteit

Je mening geven of voor jezelf opkomen: Vaak lukt het je niet maar soms wel, of het lukt je vaak wel en soms niet. En als je voor jezelf opkomt voel jij je nog een hele tijd schuldig omdat je voor jezelf gekozen hebt.

Denk eens aan de volgende situaties:

Durf jij je mening te geven in groepsgesprekken? Wat doe je als iemand je verkeerd begrijpt? Hoe ga je om met kritiek? Hoe reageer je als iemand te veel van je vraagt op je werk of in je privéleven? Wat doe je als iemand je grenzen niet respecteert? Hoe reageer je als iemand boos op je wordt? Hoe voel je je na een conflict?Alle antwoorden hebben te maken met hoe asserƟef jij reageert. Ga je al de eerlijke antwoorden uit de weg, dan is deze masterclass voor jou. Want met deze masterclass ga jij aan de slag om jouw assertiviteit te boosten.

Wat neem je mee uit deze sessie:

  • Wat het je nodig om assertief te kunnen zijn
  • Wat het verschil is tussen assertief, agressief en passief communiceren
  • Een format om assertief je grens aan te geven
  • Wat te doen als iemand jou grens niet respecteert
Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door Master Your Mind coaching

Boost je assertiviteit

March 6, 2025, 10:00 am – 11:30 am

Bedankt voor je aanmelding!

0 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

Master Your Mind coaching

Cindy Wijman

Cindy Wijman is als kind gepest en heeft 20 jaar lang last gehad van de gevolgen van pesten. Een van de dingen waar ze last van had was weinig zelfvertrouwen. Inmiddels is zij gecertificeerd coach en helpt nu particulieren en bedrijven die te maken hebben (gehad) met pesten. Ze doet dit van uit haar eigen bedrijf Master Your Mind coaching.
en_USEnglish (United States)