WeShareTalent

NL
ENG

Programma's

CONNECT|INSPIRE|GROW

EEN NETWERK OM TE GROEIEN

Gebruik de kennis, ervaring en expertise uit het grootste business to business netwerk van Nederland! WeShareTalent biedt op maat gemaakte programma’s die ervoor zorgen dat jij en jouw organisatie verder kunnen groeien. 

Speelt er binnen jouw organisatie een specifieke uitdaging? Waarschijnlijk ben je niet de eerste en gingen andere organisaties je voor. WeShareTalent verbindt jou met ervaringsdeskundigen uit het netwerk en brengt daarmee kennis, energie en inspiratie door een programma op maat. 

CONNECT

Kom in contact en verbreed jouw netwerk

INSPIRE

Word geïnspireerd en inspireer anderen

GROW

Ontwikkel jezelf en groei samen met anderen

PERSOONLIJKE PROGRAMMA'S

ORGANISATIE PROGRAMMA'S

Toekomstbestendige medewerkers van a.s.r.

a.s.r. heeft een innovatieve visie op talentontwikkeling: Focus op Talent. Deze toekomstbestendige aanpak gaat uit van het talent van iedere medewerker en kansen op ontwikkeling voor iedereen. Het doel: werken aan de vaardigheden van de toekomst en het vergroten van de wendbaarheid van medewerkers.

Om zich te ontwikkelen kunnen medewerkers gebruik maken van trainingen opleidingen, TedTalks en podcasts, maar bijvoorbeeld ook ‘on the job’ en via ‘kijkjes in de keuken’ van andere bedrijven en branches. Daarbij maakt a.s.r graag gebruik van het netwerk van WeShareTalent. Diverse medewerkers hebben in dit kader al een uitstapje gemaakt naar o.a. Ministerie van Defensie, Simyo, Philips en Schiphol.

Case Studies voor talent programma

Samen met een grote Nederlandse bank hebben wij een speciaal programma opgezet voor haar internationale trainees. De bank had al een mooi ontwikkelprogramma neergezet voor deze talenten, waarin al meerdere jaren met succes meer dan 100 professionals in verschillende vakgebieden werden klaargestoomd voor een carrière binnen de bank. 

Echter ontbrak in dit programma een belangrijk onderdeel, de blik naar buiten en daarmee de kans om te leren van andere internationale organisaties

Marktoriëntatie met de Gemeente Den Haag

De Gemeente Den Haag ontwikkelde een nieuwe visie waarbij verschillende business activiteiten centraal worden georganiseerd in een Bedrijfsvoering Expertise Centrum (BEC). 

Een selectie managers van de Gemeente nam deel aan een op maat gemaakt marktoriëntatie programma om inspirerende ervaringen en lessons learned op te halen bij vier publieke en vier private dienstverleners. Centraal stond het thema: “Integraal Management”. De managers zijn op bezoek geweest bij de Business Support Director van de Gamma met veel ervaring op het gebied van centraliseren.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Wil je meer weten over de programma’s op maat op persoonlijk en organisatie niveau?  Kom dan in contact met Michel Verspui, hij vertelt je er graag meer over.

Of ga naar onze contactpagina voor meer contactmogelijkheden.

 

en_USEnglish (United States)