WeShareTalent

NL
ENG

Over ons

CONNECT|INSPIRE|GROW

Als je snel wilt, ga alleen. Als je ver wilt, ga samen.

Wij zijn overtuigd van de kracht van kennis- en talent uitwisseling, waarbij het uit Afrika afkomstige spreekwoord ‘Als je snel wilt, ga alleen. Als je ver wilt, ga samen.’ nauw aansluit op onze missie: zoveel mogelijk kennisdeling te faciliteren tussen mensen en organisaties. 

Ons netwerk is niet bang om buiten de lijntjes te kleuren, om over organisatiegrenzen heen te stappen en om functioneel stof op te laten waaien. Altijd met een informeel, open en persoonlijk karakter.

Wij zijn trots op...

WAT WE DOEN

WeShareTalent bouwt vol enthousiasme aan het netwerk om jouw kennis en persoonlijk netwerk te laten groeien. Dit doen wij door kennis, mensen en organisaties op een unieke manier bijeen te brengen. Wij bieden services waarin wij faciliteren op persoonlijke, maatschappelijke en organisatieontwikkeling en brengen ons netwerk met 300 online en offline events per jaar bij elkaar.

WAAROM WE DAT DOEN

Wij werken vanuit de overtuiging dat kennis- en talent uitwisseling over organisatiegrenzen heen de nieuwe norm wordt. Door het delen van jouw kennis en talent, dat waar jij goed in bent en blij van wordt, ontstaan verrassende inzichten, nieuwe ideeën en waardevolle connecties.

VOOR WIE IS WESHARETALENT?

Van corporates tot NGO’s, van overheden tot start-ups, WeShareTalent richt zich in eerste instantie op organisaties die van anderen willen leren en tegelijkertijd ook hun eigen deuren open willen zetten om anderen juist van hen te laten leren. 

 

Specifiek binnen de organisaties richten wij ons op mensen die openstaan voor ideeën en inbreng van ‘de buitenwereld’. Want waarom zelf het wiel opnieuw uitvinden, als anderen jou hierin al zijn voorgegaan?

PERSOONLIJKE GROEI

Time Management, Persoonlijk Leiderschap, Talenten, Mindfullness en meer

ORGANISATIEGROEI

Innovatie, Verandermanagement, Digitalisering, L&D, HR, Leiderschap en meer

MAATSCHAPPELIJKE GROEI

Duurzaamheid, Sociaal en Cultureel Impact, Diversiteit, Inclusiviteit en meer

PROGRAMMA'S

Ga naar de pagina met maatwerkprogramma’s om te zien wat het WeShareTalent netwerk voor jou kan doen!

EVENTKALENDER

Bekijk onze eventkalender en meld je aan voor inspirerende online en offline events!

ONS TEAM

Team Lead

Trainer en Facilitator

Founder

Event Manager

Event Manager

Co-founder

en_USEnglish (United States)