WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

De Verborgen dimensie van leiderschapSteeds meer leiders volgen de weg van hoofd én hart. Maar daarmee zijn we er nog niet: om je volledig potentieel als leider en als mens te benutten, dien je lichaam en geest te laten samenwerken. In deze sessie geeft Anouk je praktische handvatten die je helpen optimaal te functioneren, ook in uitdagende situaties. Anouk’s methode put uit neurobiologisch onderzoek, technieken uit de topsport en de wijsheid van mindfulness en oosterse vechtkunst. Wil je kunnen beschikken over al je vermogens, dan heb je met De verborgen dimensie van leiderschap een krachtige tool in handen.

Wat levert het op?

  • Je vergroot je vermogen om je staat van zijn positief te beïnvloeden, ook onder druk. Dat geeft dus een groot effect op allerlei uitdagende situaties:
  • Je leert mensen makkelijker mee krijgen, weerstand ombuigen
  • Je wordt minder druk, krijgt meer rust en overzicht
  • Je kunt meer informatie verwerken, prioriteiten stellen wordt makkelijker
  • Je zult veerkrachtiger omgaan met tegenslag en complexe situaties

En verder? Je gaat van stress naar flow in 1 minuut door te centreren, hebt een heldere focus, meer inspiratie en kracht, je kunt echt luisteren, ook naar kritiek, zonder het persoonlijk op te vatten, en je kunt heldere punten maken zonder agressie of vaagheid.
Kortom: Met meer gemak en energie je bijdrage leveren aan wat voor jou belangrijk is. En dit alles juist ook in uitdagende situaties!

Dus: nooit meer (of in elk geval veel minder) jezelf voorbij rennen, last hebben van die moeilijke collega, wakker liggen met werk-gedachten, ontevreden zijn met jezelf, of frustratie op de werkvloer door dagelijkse drukte of een slechte organisatiecultuur. En nooit meer het grotere plaatje uit het oog verliezen omdat je de hele dag brandjes loopt te blussen.

 
Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Aanmeldformulier
en_USEnglish (United States)