WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

5 generaties op het werk!

We bevinden ons met maar liefst 5 generaties op de werkvloer! Babyboomers, Generatie X, Pragmaten, Generatie Y & Generatie Z; meer generaties dan ooit.


De verschillende generaties hebben specifieke kwaliteiten, drijfveren en een eigen visie op werk. De oudere generatie is resultaatgericht, gewend aan hiërarchie en heeft een hoge mate van loyaliteit. De jonge generaties denken meer fluïde en willen een flexibel carrière pad. Ook vrijheid, continue persoonlijke ontwikkeling en impact hebben staan hoog in het vaandel. Kortom, mind the Gap!


De generatiekloof is niet altijd makkelijk en brengt soms strubbelingen met zich mee. Zonde, want de verschillen zijn een kans om elkaar te versterken. De combinatie van de digitaal onderlegde jonge generaties en de ervaren generaties is goud waard!


Dit webinar is dan ook leuk en waardevol voor iedereen die te maken heeft met andere generaties! We bespreken niet alleen de verschillende generaties op de werkvloer, je krijgt ook inzicht in en antwoord op vragen als: Welke verschillen komen we tegen? Waardoor ontstaat de generatiekloof? Hoe kunnen we elkaar versterken en de verbinding aangaan? En, wat kan ik zelf doen om beter aan te sluiten bij de andere generaties?


Door meer kennis te hebben over de verschillende generaties ontstaat er meer begrip. Dat is de basis om de verbinding op te zoeken. Kortom, close the Gap! .

 

Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door Generations INC.

5 generaties op het werk!

April 16, 2:00 pm – 3:30 pm

Bedankt voor je aanmelding!

23 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

Generations INC.

Geertje Peneder

Geertje Peneder is de oprichter & eigenaar Generations INC. Als bevlogen pragmaat met een achtergrond in de arbeids- & organisatiepsychologie, heeft ze een passie voor generaties op de werkvloer. Ze is gefascineerd door de kracht en talenten van de verschillende generaties. Door generaties te begrijpen en te verbinden en managen komt iedereen beter tot z’n recht. Mensen, jong en oud, voelen zich meer thuis, gezien en gehoord. Dat draagt bij aan betere oplossingen voor complexe vraagstukken. Immers een gezonde generatie mix, die sterk onderling verbonden is door elkaars kracht te zien en waarderen, zorgt voor een inclusieve, gezonde en toekomstbestendige organisatie! Als trainer en consultant geeft Geertje lezingen, bouwt en implementeert ze generatiemanagement programma’s, doet ze onderzoek en verzorgt ze workshops & masterclasses.
en_USEnglish (United States)