WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Boost je creativiteit!

Een van de belangrijkste skills van tegenwoordig en voor de komende jaren: creativiteit. Maar wat is creativiteit en hoe zet je het aan? Het goede nieuws is: creativiteit kun je trainen als een spier. Als je er beter in wordt, zie je makkelijker oplossingen. Zo boost je jouw vraagstukken, zowel zakelijk als privé.

Met creativiteit wordt het vermogen om nieuwe dingen te bedenken bedoeld. Het is dus het denkproces wat vooraf gaat aan het maken van een goed plan of idee. Stuur dat denkproces en krijg innovatie, vernieuwing, en verandering als resultaat. In deze workshop leer je hoe je dat denkproces kunt sturen en zo je creatief potentieel vergroten.

Wat neem je mee uit deze sessie:

  • Je leert alles rondom het begrip creativiteit en het creatieve proces
  • Je laat je inspireren door anderen met concrete voorbeelden
  • Je hebt na deze sessie geoefend met jouw vraagstuk om in de creatieve modus te komen
De kracht van creativiteit zit vooral in het doen en oefenen. Breng jouw vraagstuk mee en misschien ga jij wel naar huis met een berg aan ideeën.

Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’.
Door Cammanication

Boost je creativiteit!

May 30, 10:00 am – 12:00 pm

Bedankt voor je aanmelding!

4 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

Cammanication

Kim Camman

Diverse groepen gingen je voor in de begeleiding van Kim Camman, zelfstandig creatief marketing strateeg van Cammanication en StudioC. Als marketing manager en consultant faciliteerde zij verschillende groepen en bracht hun vraagstukken van A naar C.
en_USEnglish (United States)