WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Burn-out: hoe komt dat?Over burn-out wordt veel gezegd en geschreven, maar wat is nou de absolute keren van burn -out? En wat kun je doen om een burn-out te voorkomen of hiervan genezen?

Vaak wordt gedacht dat de oorzaak van een burn-out te vinden is in ’te hard werken’ of ’te ver over je eigen grenzen heengaan’. Echter de praktijk is weerbarstiger en, zo is gebleken, is het simpel bewaken van eigen grenzen niet voldoende om energie en plezier terug te vinden in werk en leven.

In een online masterclass neemt Ruud Meulenberg, eigenaar en oprichter van Meulenberg training & coaching, je mee in de dieper liggende oorzaken van burn-out en laat zo zien wat je kunt doen om een burn-out te vermijden of hier volledig van te herstellen. Aan de hand van de praktische ‘BERG-methode’ wordt uitgelegd hoe je stress kunt verminderen, een burn-out kunt voorkomen en hoe je met plezier je eigen leven vormgeeft.

Wat neem je mee uit deze sessie:


  • De diepere oorzaak van een burn-out en hoe deze ontstaat.
  • Hoe je grip kan krijgen op langdurig verzuim.
  • Wat je kan doen om met energie en plezier in het leven te staan.
Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door Meulenberg Training & Coaching

Burn-out: hoe komt dat?

June 13, 1:30 pm – 3:00 pm

Bedankt voor je aanmelding!

17 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

Meulenberg Training & Coaching

Ruud Meulenberg

Ruud Meulenberg is de eigenaar en oprichter van Meulenberg Training & Coaching. Hij brandde op toen hij 19 jaar oud was en kon tijdens zijn 2 jaar durende burn-out nooit helemaal de juiste hulpverlening te vinden die hem echt vooruit kon helpen. Zijn fysiologische en psychologische achtergrond leidde ertoe dat de wens geboren was om anderen met hevige stress of een burn-out te helpen. Dit leidde er uiteindelijk toe dat Meulenberg Training & Coaching internationaal actief bezig is om mensen te laten herstellen van burn-out, maar ook bedrijven helpt om langdurig verzuim te voorkomen en personeelsleden met energie en plezier aan het werk te houden.
en_USEnglish (United States)