WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Data inbedden in de cultuur van jouw organisatie

Datagedreven werken draait vooral om gedreven werken. 

Datagedreven werken is al zeker 10 jaar een hype. Zelfs na al die tijd blijkt het lastig om dit goed te realiseren in een organisatie. Dit ondanks de vele trajecten die jaarlijks worden opgestart om datagedreven werken in te richten.  

Regelmatig komt het falen hiervan binnen organisaties niet voort uit onwil, maar uit de bestuurlijke keuze om het traject als ‘een ICT-probleem’ aan te vliegen. Het betreft immers data en data is ICT. Natuurlijk is één van de randvoorwaarden dat de data beschikbaar zijn, maar er zijn nog veel meer randvoorwaarden. Het volledig inbedden in de bedrijfscultuur is van essentieel belang: hoe reageer je bijvoorbeeld als de data tegenstrijdig is met jarenlange ervaring en best-practices?  

De volgende deelonderwerpen komen aan bod: 

  • Wat is datagedreven werken? 
  • Hoe begin en creëer je een datagedreven werken?
  • Datagedreven cultuur: welke functies, rollen, incl. competenties horen hier bij? Hoe richt je de organisatie hiervoor in?
  • Wat is de toekomst van datagedreven werken? 
 

Doelgroep
Dit webinar is bedoelt voor middel- en grote organisaties van > 300 werknemers en professionals met functieprofiel: Management Business & IT.

Over Mobilee management & advies
Mobilee management & advies neemt jou graag mee in de wereld van digitaal transformeren. Naast het delen van praktische informatie en praktijkvoorbeelden, zijn zij realisatiepartner bij jouw digitale transformatie. Hun consultants zorgen voor direct resultaat in de vorm van een zichtbare en blijvende verandering. Om hierin optimaal kansen te benutten en succesvol te veranderen, hebben zij specifieke expertise, methodieken & technieken in huis om jouw vraagstuk in de digitale transformatie apart of in samenhang aan te pakken. En dit doen zij succesvol want inmiddels zijn zij meerdere jaren op een rij door MT Sprout verkozen als top 5 organisatie-adviesbureau van Nederland. Wil je meer weten, kijk dan op de link verder op deze pagina of neem contact met ons op via de website.

Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door Mobilee management & advies

Data inbedden in de cultuur van jouw organisatie

May 16, 3:00 pm – 4:30 pm

About the host

Mobilee management & advies

Robert van Manen

Het webinar wordt gegeven door Robert van Manen. Robert is een ervaren consultant gespecialiseerd op het gebied van Business Intelligence and Analytics implementaties bij Mobilee management & advies, organisatieadviesbureau binnen digitale transformatie. Momenteel is hij betrokken bij het vervangen en vereenvoudigen een aantal datawarehouses bij een overheidsinstelling, daarvoor realiseerde hij BI/BA platforms in de Healthcare & Life Sciences sector. Kenmerkend in zijn werk is de pragmatische aanpak, altijd onderbouwd door data.
en_USEnglish (United States)