WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

De menskant van Digitaal Transformeren

Ben je leider of veranderaar en wil jij je organisatie helpen versnellen om de waarde van technologie en data optimaal te benutten? Dan ga je aan de slag met een ogenschijnlijk ingewikkelde complexiteit: 

  1. Je wil mensen in hun dagelijkse werk iets anders laten doen dan ze nu doen, terwijl dit voor deze mensen geen doel op zich is. Ze krijgen van links, rechts, boven en onder vele andere prioriteiten meegegeven. Daar zit vaak geen prioriteit in zoals het verhogen van de kwaliteit van data of het leren hoe je de mogelijkheden van Artificial Intelligence voor jouw werk herkent en benut… 
  2. De waarde van technologie en data is vaak niet morgen al te realiseren. Dit kan weken, maanden of zelfs jaren duren voordat men werkelijke winst ervaart van de geïnvesteerde tijd en moeite. Weerstand ligt hier op de loer. Je zult dus ook iets moeten bedenken om duidelijk te maken wat het verlies is wanneer je er nu niet aan werkt. En tegelijk het resultaat te bespoedigen, zodat je bewijs bouwt.
  3. Tot slot is iedereen nog veel te veel in silo’s aan het werk, met eigen doelen en dagelijkse beslommeringen. Terwijl onderdeel-overstijgend samenwerken aan digitalisering juist leidt tot veel meer waarde uit technologie en data.
 

Ingewikkelde puzzel? Toch is het mogelijk! Steeds meer bedrijven lukt het om het goud van tech & data te winnen. Zij slagen erin door zich voornamelijk te bekwamen in éé belangrijke capability: het effectief beïnvloeden van de mensen tot gewenst ‘digitaal’ gedrag. Hoe inspireren en stimuleren deze organisaties hiertoe, hoe faciliteren en motiveren zij tot het leren en toepassen van tech & data kennis en vaardigheden? Wat doen ze concreet om een meer lerende en digitale cultuur en mindset te ontwikkelen?

Leerdoelen van deze masterclass zijn:

  • Welke mensgerichte veranderstappen mag je niet overslaan als je de waarde van technologie en data meer wil helpen benutten voor je organisatie?
  • Wat moet je vooral niet doen als je je medewerkers digitaal fit en data gedreven wil maken?
  • Hoe ga je om met de weerstand die er is in digitaal transformeren?
  • Wat kunnen leiders concreet doen om de beweging te helpen versnellen?
Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door RDH Coaching & Consultancy

De menskant van Digitaal Transformeren

April 13, 10:00 am – 11:30 am

About the host

RDH Coaching & Consultancy

Rosan den Hollander

Rosan den Hollander is zelfstandig Tech & Data Transformatie consultant. Zij begeleidde al veel leiders en organisaties bij dé crux in digitaal transformeren: het menselijke aspect. Zij verzorgt deze masterclass aan de hand van diverse best practice trajecten en in de praktijk geleerde lessen.
en_USEnglish (United States)