WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Deep Democracy

Deep Democracy is een zienswijze en een praktische methode voor iedereen die werkt in en met groepen mensen. Het doel is om de wijsheid van de groep optimaal te benutten. Een belangrijk uitgangspunt is: alles wat gezegd moet worden, kan gezegd worden. (Menings)verschillen worden niet uit de weg gegaan maar juist verkend en gewaardeerd. Daarmee wordt de onderstroom van de groep, die anders vaak verborgen blijft en op de meest onverwachte (ongunstige) momenten de kop op steekt, hanteerbaar. Overleggen worden efficiënter, besluiten worden kwalitatief sterker en teams en organisaties werken effectiever. 
 

Deze workshop is een kennismaking met Deep Democracy. Omdat organisaties niet meer om de vraag heen kunnen hoe op een inclusieve manier om te gaan met diversiteit, laat ik jullie graag ervaren hoe diep democratische gespreksvoering bij uitstek geschikt is voor gesprekken over diversiteit en inclusie. We gaan met elkaar een goed gesprek aan over dit onderwerp.
 

Aan het eind van de workshop:

  • Heb je een eerste idee van wat Deep Democracy is;
  • Heb je een idee over hoe je het kunt gebruiken om het goede gesprek te voeren;
  • En heb je wellicht ook nog wel iets geleerd over jezelf en hoe jij omgaat met diversiteit.
Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door Sociale Verzekeringsbank

Deep Democracy

October 5, 10:00 am – 11:30 am

About the host

Sociale Verzekeringsbank

Myrna Derksen

Deze workshop wordt verzorgd door Myrna Derksen. Myrna is bestuursadviseur en ambassadeur voor diversiteit en inclusie bij de Sociale Verzekeringsbank en daarnaast antropoloog.
en_USEnglish (United States)