WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Denktank Diversiteit & Inclusie

Deze zomer lanceert WeShareTalent een reeks online denktanks die draaien om onze gedeelde maatschappelijke vraagstukken! Diversiteit en Inclusie is daar een cruciaal onderdeel van.

Evenementen gericht op Diversiteit & Inclusie bieden deelnemers de mogelijkheid om bewustzijn te vergroten, vaardigheden te ontwikkelen en strategieën te implementeren om een inclusieve cultuur te bevorderen en diversiteit te omarmen binnen organisaties, met als doel het creëren van een werkomgeving waarin alle individuen worden gewaardeerd en gerespecteerd.

Tijdens deze denktanks willen we je inspireren met boeiende gastsprekers die expertise delen op het gebied van Diversiteit & Inclusie. We zijn ook zeer benieuwd naar jouw visie en welke maatschappelijke kwesties volgens jouw expertise extra aandacht verdienen in de tweede helft van 2024!

Benieuwd geworden? Schrijf je nu in voor onze denktank over Diversiteit en Inclusie en deel jouw inzichten met gelijkgestemde professionals. Samen streven we naar een inclusieve samenleving waarin diversiteit wordt gevierd en alle individuen gelijke kansen krijgen.

Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door WeShareTalent

Denktank Diversiteit & Inclusie

August 19, 9:30 am – 11:00 am

Bedankt voor je aanmelding

0 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

WeShareTalent

Michel Verspui

Michel Verspui is co-founder van WeShareTalent,.
en_USEnglish (United States)