WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Diversiteit & Inclusie Spreekuur (uitsluitend voor Univé Collega’s)

Binnen Univé worden mooie stappen gezet wat betreft Diversiteit & Inclusie. Het streven van Univé is om met het personeelsbestand zoveel mogelijk een afspiegeling van de maatschappij te vormen. Vanuit de overtuiging dat zij zo onze maatschappelijke rol optimaal kunnen vervullen.

Graag wilt Univé jullie hierin ook ondersteunen tav de jaarplannen. Daarom organiseert Univé weer een D&I spreekuur met de specialistische partner WeShareTalent!
 

Op dinsdag 19 september is Michel Verspui van WeShareTalent aanwezig op kantoor in Zwolle om met jullie in gesprek te gaan over Diversiteit en Inclusie binnen jouw eigen afdeling. Tussen 10.00 uur en 14.00 uur is Michel beschikbaar om 1 op 1 met je in gesprek te gaan en kan jij input ophalen hoe je Diversiteit en Inclusie verder kan verweven in de doelstellingen en jouw afdeling. Wat is daar voor nodig? Wat zijn de voorwaarden, kansen en bedreigingen?
Meld je aan voor het spreekuur, waarna WeShareTalent contact met je opneemt voor een geschikt time-slot.
Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’.
Door WeShareTalent

Diversiteit & Inclusie Spreekuur (uitsluitend voor Univé Collega’s)

Hanzeplein 1, Zwolle
September 19, 10:00 am – 2:00 pm

About the host

WeShareTalent

Michel Verspui

Michel Verspui is co-founder van WeShareTalent en gaat graag met jou in gesprek over Diversiteit & Inclusie binnen jouw eigen afdeling.
en_USEnglish (United States)