WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Driving Customer Value: maximaliseer je waarde!

Hoe transformeer je naar een waarde gedreven, klantgerichte en wendbare organisatie? Tijdens het webinar Driving Customer Value lichten Richard & Erik een tipje van de sluier op en delen zij graag hoe zij denken hoe je van organisatievisie/strategie kunt komen tot meetbare resultaten. Door het inrichten van waarde management leer je hoe je kunt sturen op het maximaliseren van de klantwaarde. Endoor het opzetten van autonome value streams kun je deze waarde op een effectieve manier leveren.

Tijdens deze interactieve sessie vol inzichten en praktische voorbeelden leer je hoe je de klantwaarde van jouw organisatie continu kunt verbeteren. Er is ook voldoende ruimte om je vragen te stellen en je meningen en inzichten te delen met de andere deelnemers.

Wat neem je mee uit deze sessie:

● Begrijpen van het belang van het focussen op klantwaarde in plaats van het focussen op oplossingen
● Begrijpen welke stappen je kunt zetten om te ontwikkelen naar een waarde gedreven organisatie
● Inspireren hoe dit concept in de praktijk voor jouw organisatie zou kunnen werken

Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door True Blue Value

Driving Customer Value: maximaliseer je waarde!

October 8, 1:00 pm – 3:00 pm

Bedankt voor je aanmelding!

4 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

True Blue Value

Richard de Rijke en Erik Bras

Richard de Rijke en Erik Bras zijn bij Schiphol Group gestart met het ontwikkelen van en het experimenteren met waarde management en het inrichten van effectieve value streams. Sinds 2021 helpen ze vanuit hun eigen bedrijf True Blue Value verschillende organisaties om hierin te verbeteren. Hierbij is een set aan waardes en principes ontstaan, die focussen op de juiste mindset. Daarnaast hebben ze ook een framework ontwikkeld, waarin verschillende praktische tools beschikbaar zijn om organisaties te helpen continu te verbeteren.
en_USEnglish (United States)