WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Duurzaamheid in kaart

Stel: Jij hebt het voor het zeggen bij je werkgever. Welke acties of projecten zou jij vandaag nog willen opstarten om bij te dragen aan de verduurzaming van jouw bedrijf? In deze workshop gaan we aan de slag met jouw verhaal en zullen we onze eigen HillFive visie met jullie delen, de Carbon Neutral Trail. We bundelen onze creatieve ideeën met elkaar om zo weer een stapje te zetten richting een beter leefbare wereld. Doe je mee? Schrijf je in voor deze workshop!

Wil jij jouw bedrijf verduurzamen? Loop je tegen weerstand aan? Wat kun je anders doen? Met deze vragen gaan wij tijdens onze workshop aan de slag.

Wat neem je mee uit deze sessie:  • Hoe je eenvoudig een start maakt.
  • Welke elementen een belangrijke rol spelen in het gehele traject, van start tot resultaat, de valkuilen.
  • Hoe HillFive verduurzaming aanpakt bij haar klanten.
Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’.
Door HillFive

Duurzaamheid in kaart

June 5, 9:30 am – 12:00 pm

Bedankt voor je aanmelding!

4 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

HillFive

Wietze & Jai

Wietze en Jai presenteren deze workshop en vullen elkaar perfect aan als consultants bij HillFive. Wietze heeft een indrukwekkende ervaring opgebouwd in sales en marketing, waarbij hij zijn expertise heeft toegepast op het transformeren van organisaties en het behalen van resultaten. Jai is een aanjager en projectmanager die zich richt op samenwerking en innovatie. Zijn nieuwsgierige en positief-kritische houding maakt haar een ideale adviseur om organisaties te helpen bij verbetering en versnelling. Samen kunnen ze mensen helpen om nieuwe perspectieven te creëren, nieuwe producten en diensten te ontwikkelen en zelfstandig resultaten te bereiken.
en_USEnglish (United States)