WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Een nieuwe golf aan wetgeving ESG – What’s next

De eisen rondom ESG reporting worden steeds strenger, veel bedrijven krijgen hiermee te maken. Niet alleen klanten, leveranciers, aandeelhouders en banken worden steeds kritischer op de manier waarop bedrijven rapporteren over hun ecologische en sociale footprint. Ook nationale en Europese overheden leggen in toenemende mate extra rapportageregels op. Welke extra rapportageverplichtingen krijgen bedrijven op zich af, per wanneer gaan deze regels gelden, hoe kies je een standaard? En hoe zorg je ervoor dat de noodzakelijke informatie gemakkelijk boven tafel komt en impact berekeningen goed en consistent worden uitgevoerd?

Wat kun je verder verwachten van deze bijeenkomst?
Samen met Lenny van Klink, mede-oprichter van Salacia Solutions, krijg je een kort overzicht van de laatste ontwikkelingen vanuit Brussel op het gebied van ESG-reporting zodat je weet wat er op je af komt. Daarna gaan we in groepjes het gesprek aan in welke mate bedrijven in staat zijn aan de rapportageverplichtingen te voldoen, welke hulpmiddelen er zijn die je kunnen helpen om ESG-reports te kunnen opstellen en hoe je ESG reporting kan inzetten als concurrentieel voordeel.

Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’.
Door Salacia Solutions

Een nieuwe golf aan wetgeving ESG – What’s next

Joseph Haydnlaan 2A, Utrecht, 3533AE
June 20, 2:30 pm – 4:30 pm

Bedankt voor je aanmelding!

1 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

Salacia Solutions

Lenny van Klink

Lenny van Klink is mede-oprichter van Salacia Solutions. Deze organisatie bewaakt de groene ambities van uw bedrijf en vereenvoudigd het voldoen aan alle vereisten van duurzaamheidsrapportage zonder administratieve vertraging. Salacia Solutions biedt de intelligentie om bestaande bedrijfsgegevens te extraheren om deze op te nemen in een geavanceerde IT-omgeving om de ecologische voetafdruk van het bedrijf te berekenen en te rapporteren. Zodat u uw bedrijf van groene ambities naar groene resultaten kunt brengen.
en_USEnglish (United States)