WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Een spoedcursus persoonlijk leiderschap aan de hand van de ‘7 eigenschappen’

Iedereen heeft ongetwijfeld gehoord van de zeven eigenschappen. Deze gaan over persoonlijk leiderschap en het effectief vormgeven daarvan. De principes zijn eeuwenoud, maar bewijzen zich ook in onze huidige tijd nog altijd. Naast dat ze tijdloos zijn, zijn de eigenschappen ook zeer toepasbaar. Zowel in het werkende leven als in het privéleven. Ze worden niet voor niets universele principes genoemd.

In dit webinar leer je meer over deze eigenschappen, maar ook hoe je ze toepast. Je leert om een jezelf én je omgeving te overwinnen. Laat je door Erik van de Worp, founder van Incompany Fit, meenemen aan de hand, dieper dit gedachtegoed in en leer het toepassen in jouw eigen leven. Erik deed een circulair traineeship bij YSE, maar koos er enkele jaren later voor om zelf zijn onderneming te starten om vitaliteit en gezondheid op de werkvloer te verbeteren. Fysiek en mentaal.

Leerdoelen:

  • Wat is het gedachtegoed precies?
  • Wat is effectief gedrag?
  • Hoe help ik mijzelf om effectief gedrag te vertonen?
Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door IncompanyFit

Een spoedcursus persoonlijk leiderschap aan de hand van de ‘7 eigenschappen’

March 22, 10:00 am – 11:30 am

Bedankt voor je aanmelding!

26 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

IncompanyFit

Erik van de Worp

Incompany Fit is in 2019 opgericht door de broers Dirk en Erik. Toen nog als spin-off van Peppergym in Zwolle. Inmiddels is Incompany Fit doorgegroeid, heeft Dirk een stap teruggedaan en is collega Marleen ingestapt. IncompanyFit is een bedrijf waar het draait om gezondheid, vitaliteit, energie en bewegen. Erik is bedrijfskundige organisatiepsychologie gespecialiseerd in: Verandermanagement, Vitaliteit en (Sport)trainer
en_USEnglish (United States)