WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Grip op Hybride werken

Hybride werken is here to stay. Maar hoe behoud je verbinding? Hoe zorg je dat innovatie profiteert van de nieuwe mogelijkheden? Hoe zorg je voor maatwerk en autonomie en behaal je tegelijkertijd de organisatiedoelen? In deze masterclass leer je hoe jij weer grip krijgt op hybride werken in jouw organisatie.

Na de pandemie kon je er niet meer omheen: Thuiswerken is een blijvertje. Nu, 2 jaar later, is je kantoor vaak leeg en zie je collega’s die er wel zijn vooral met een headset op in Teams of Zoom zitten. Je mist de energie, de connectie en de innovatie die je vroeger zag. Tijd om het thuiswerken af te schaffen en iedereen weer terug te halen naar kantoor?

In deze masterclass laten we je zien dat dat niet nodig is. Hybride werken kan juist een aanjager zijn voor connectie, motivatie en resultaten, mits we niet alleen kijken naar waar we werken maar ook naar hoe we werken.

  Wat neem je mee uit deze sessie:
 • Je begrijpt waarom oude manieren van werken niet meer passen bij de organisaties en medewerkers van nu; en je weet welke verandering nodig is.
 • Je weet hoe je hybride en flexibel werken in kunt zetten om connectie, motivatie en de resultaten van je teams en organisatie te verbeteren.
 • Je hebt praktische handvatten die je helpen om direct verandering te bewerkstelligen.

 • Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
  Door Expedition Hybrid

  Grip op Hybride werken

  August 20, 10:00 am – 11:30 am

  Bedankt voor je aanmelding!

  6 Ik kom
  Laat weten of je gaat

  About the host

  Expedition Hybrid

  Sandra Baltissen

  Onze arbeidsmarkt is de afgelopen eeuw drastisch veranderd, toch werken we nog grotendeels op dezelfde manier. Als expert op het gebied van hybride en flexibel werken gelooft Sandra dat het tijd is om werken opnieuw uit te vinden. Met haar expertise op het gebied van verandermanagement, cultuur en de digitale werkplek helpt ze organisaties om weer grip te krijgen op hybride werken. In snelle stappen zorgt ze voor een verandering met impact zodat werken weer past bij de organisaties en medewerkers van nu.
  en_USEnglish (United States)