WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Happy People, High Impact!

Zou niet iedereen dat willen? Werkgelukkig zijn en tevens impactvol werk doen? En zou niet iedere organisatie dit ook moeten nastreven? Wij geloven van wel. Want werkgeluk en bevlogenheid leiden namelijk tot een hogere impact, meer productiviteit, meer creativiteit en betere samenwerkingen. Maar ook tot een lager verzuim, behoud van medewerkers, maar ook zou je het kunnen zien als een medicijn tegen de toename van burn-outs.

 En weet je wat het is? Het is helemaal niet zo moeilijk om dat te realiseren. Voor jezelf, in je team of binnen een organisatie. En toch herkennen we allemaal ook dat er momenten zijn dat je weinig werkgeluk en bevlogenheid ervaart. Wellicht zelfs op dit moment. Dan is deze inspirerende sessie zeker waardevol voor je! 

 Want iedereen wil toch werken in een organisatie vol met happyholics? Happy-wat? Happyholics! Een groep medewerkers die bezieling en plezier ervaren in hun werk. Want wanneer mensen bevlogen zijn en meer plezier ervaren, zijn ze namelijk een stuk gelukkiger. Waardoor ze effectiever zijn, meer impact maken en dus waardevoller zijn voor de organisatie. En wie wil dat nou niet?

Met welke inzichten ga jij aan het einde van deze sessie naar huis?

  • De 5 pijlers van een happyholic;
  • Je eigen rangorde van deze 5 behoeftes, zodat je je kan concentreren op hetgeen voor jou belangrijk is;
  • De 3 meest essentiële vragen om jouw werkgeluk te kunnen bepalen;
  • Handvatten hoe je dit vervolgens kan integreren in je (werkende) leven en ook kunt vasthouden;
  • En als laatste: een gezonde dosis energie, inspiratie en plezier!
Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’.
Door Happyholics

Happy People, High Impact!

Joseph Haydlaan 2A, Utrecht
September 26, 1:00 pm – 4:00 pm

Bedankt voor je aanmelding!

1 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

Happyholics

Glenn Holster

Tijdens deze inspirerende sessie zal Glenn Holster, mede-eigenaar van Happyholics, jullie meenemen in de pijlers en behoeftes die bijdragen aan meer werkgeluk en bevlogenheid. Een filosofie, die deels zijn oorsprong vindt in de generatie van millennials, maar tegenwoordig een universeel gedachtegoed is dat generatie overstijgend werkt.
en_USEnglish (United States)