WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Het is tijd om je innerlijke leider wakker te maken!

De masterclass over persoonlijk leiderschap! Persoonlijk leiderschap gaat over jezelf aansturen en doelen realiseren door je eigen kwaliteiten en talenten volledig te gebruiken. Persoonlijk leiderschap ontwikkel jij door je persoonlijke drive, sterke punten en valkuilen te ontdekken. Zo dat jij weloverwogen keuzes kunt maken en richting kan geven aan je eigen persoonlijke- en zakelijke leven. Zelfkennis is hierin ontzettend belangrijk. Als je niet helder hebt wie je bent, kun je jouw kwaliteiten onvoldoende inzetten en de invloed van je zwaktes niet beperken. Tevens is het zo hoe beter jij jezelf kent hoe beter jij kunt anticiperen in bepaalde situaties.

Het belooft een interactieve sessie te worden, waarna jij meer inzicht heb in jezelf en of je nog op je juiste koers vaart. Naast theorie ga je zelf ook daadwerkelijk aan de slag. 

Leerdoelen van deze masterclass zijn:

  • Kennis over persoonlijk leiderschap;
  • Meer inzicht en kennis over jezelf;
  • Hoe ontwikkel je persoonlijk leiderschap?
  • Weten hoe jij meer richting kunt geven aan jouw leven.
Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door Voor elkaar gebokst

Het is tijd om je innerlijke leider wakker te maken!

March 12, 1:00 pm – 2:30 pm

About the host

Voor elkaar gebokst

Frank Rigter

Frank Rigter weet als meervoudig bokskampioen van zowel Zuid- en Noord-Holland en NK finalist welke impact boksen kan hebben op jou en jouw leven. Frank heeft in zijn opleidingen geleerd boksen in te zetten als middel om persoonlijke groei te realiseren. Tevens door zijn ervaring in de maatschappelijk zorg maakt dat hij veel veranderprocessen heeft begeleid. Naast bokscoaching traint hij ondernemers en professionals met persoonlijk leiderschapsvraagstukken.
en_USEnglish (United States)