WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Hoe houd je jezelf op koers?

Sta je wel eens stil bij alle doelen en wensen die je in je leven hebt gerealiseerd? Of ben je sneller geneigd te kijken naar de dingen die nog NIET zijn gelukt? Het laatste geeft vaak stress! Terwijl het ontspanning en een voldaan gevoel oplevert als je focust op datgene wat je al wel hebt bereikt en inzicht hebt in HOE je dat voor elkaar hebt gekregen. Je ervaart  een flinke boost doordat je lichaam gelukshormonen aanmaakt. Daarnaast vergroot het je zelfvertrouwen en het geeft je handvatten voor de toekomst. Kijken naar wat goed is gegaan vermindert stress en vergroot je ‘verandervaardigheid’ waardoor je makkelijker nieuwe doelen kan realiseren!

Tijdens dit interactieve event nodigen Martin Hordijk en Lisa van den Heuvel van LiveMarvelouz je uit om de bakens op jouw veranderroute uit te zetten en beter op koers te blijven. De bakens bestaan uit een set universele verandervaardigheden waarmee je doelen dichterbij brengt en stress kunt voorkomen.
Wat ga je doen tijdens deze bijeenkomst?

  • Je krijgt een toelichting op de verschillende bakens die je kunt uitzetten;
  • Je denkt na over de inzet van één of meer bakens om jouw koers richting het jouw gewenste doel bij te stellen;
  • Je wisselt goede ideeën uit en laat je inspireren door anderen (plenair of in een break-out room) 
Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door LiveMarvelouz

Hoe houd je jezelf op koers?

November 20, 9:30 am – 11:00 am

About the host

LiveMarvelouz

Lisa van den Heuvel en Martin Hordijk

Lisa en Martin geloven dat het leven marvelous is. Een mooi leven vraagt om het maken van bewuste keuzes die passen bij jouw waarden, dromen en kwaliteiten. Lisa en Martin willen uit het leven halen wat erin zit. Met hun individuele levens- en loopbaancoaching én inspiratiereizen op hun zeilboot bieden zij tools voor een betekenisvol bestaan. Een zeer persoonlijke week op het water om letterlijk jouw roer om te kunnen gooien.
en_USEnglish (United States)