WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Loopbaancoaching

Zit je niet helemaal op je plek bij je huidige werk, maar weet je niet wat je zoekt of wat er bij je past? Dan zit je bij deze masterclass goed! Je gaat samen met Juliette Lutje Schipholt – en de rest van de groep – aan de slag met deze 3 vragen:


  • Wat zijn mijn talenten en valkuilen?
  • Waar ben ik nu tevreden mee en wat zou ik juist (anders) willen?
  • Hoe zien mijn toekomstige functie en organisatie eruit?

Het belangrijkste doel van deze masterclass is om nieuwe inzichten op te doen over jezelf en waar je nu staat in het leven. Als het lukt leg je ook de link naar welk werk daarbij past. Hoe ver je ook komt: aan het einde van deze sessie heb je concrete acties voor jezelf opgesteld waar je meteen mee verder kan. Zo ben je gegarandeerd weer een stap verder in je zoektocht naar de ideale baan!


 

Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door Kyden

Loopbaancoaching

October 26, 10:00 am – 12:00 pm

About the host

Kyden

Juliette Lutje Schipholt

Deze masterclass wordt gegeven door Juliette Lutje Schipholt, trainer en coach bij Kyden (voorheen SKLLS). Ook zij is haar carrière niet meteen gestart met haar ideale baan. Door te onderzoeken waar ze blij van werd, hulp te vragen en verschillende werkzaamheden uit te proberen is ze bij haar droombaan uitgekomen. Ben je op zoek naar een (loopbaan)coach? Neem dan eens een kijkje op de website van Kyden.
en_USEnglish (United States)