WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Lean Yellow Belt

Ben jij klaar om jouw vaardigheden te versterken en een verschil te maken in het streven naar continue verbetering binnen organisaties? Ontdek dan onze inspirerende Lean Yellow Belt Masterclass!

In de moderne bedrijfswereld staat veranderen centraal. Talloze initiatieven zijn al de revue gepasseerd, vaak onder begeleiding van experts in groots opgezette programma’s. Helaas blijft het succes en de duurzaamheid van deze initiatieven in veel gevallen achter. Voorspelde besparingen worden niet gerealiseerd, of de geïntroduceerde methoden blijven niet ‘hangen’ en verdwijnen na verloop van tijd.

Wat neem je mee uit deze sessie:

  • Je gaat weg met een frisse benadering en nieuwe perspectieven om continue te kunnen verbeteren.
  • Praktische handvaten om meteen aan de slag te kunnen gaan.
  • Een officieel LCS-Yellow Belt certificaat na het afronden van de training.
Mis deze kans niet om jezelf te onderscheiden en jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen met onze Lean Yellow Belt Masterclass!

Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’.
Door HillFive

Lean Yellow Belt

July 11, 1:00 pm – 5:00 pm

About the host

HillFive

Jai Tjin-A-Ton

In zijn rol als consultant is hij de brug tussen strategie en operatie. Het bereiken van strategieactivatie via drie lenzen: verbetering, verandering en duurzaamheid. Hij biedt inzichtelijke kennis en help bij het bouwen van nieuwe strategieën, KPI’s, processen en werk samen met medewerkers om de gestelde doelen te bereiken.
en_USEnglish (United States)