WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Natuurlijk Agile – De verborgen wortels van wendbaarheid

Agile heeft door zijn cyclische hart het vermogen organisaties terug te zetten in hun kracht, maar werd de afgelopen jaren vooral ingezet ten behoeve van efficiencyverbetering. Dit beperkte gebruik van Agile als werk- en organisatiemethode leidde vaak tot onvoldoende (of niet-duurzame) resultaten. Het doet ook onrecht aan het werkelijke karakter en kracht van Agile.

Agile is namelijk veel meer dan een (software) ontwikkelmethode en zelfs veel meer dan een mindset. Met zijn boek en presentatie beschrijft Paul Takken het fundament en verklaart de universele kracht van Agile: Natuurlijk Agile. Paul leert je aan de hand van zijn eigen ervaringen om ‘natuurlijk Agile’ in je omgeving toepassen en van jouw organisatie een wijze en succesvolle organisatie te maken waarin mens, technologie en omgeving weer in balans raken én blijven.

Leerdoelen:

  • Hoe maak je door middel van Agile van jouw organisatie een duurzame organisatie die beter meegaat met het ritme en de diversiteit van medewerkers en klanten?
  • Wat kunnen we leren van de verborgen Oosterse wortels van wendbaarheid?
  • Hoe kun je wendbaarheid verantwoord toepassen binnen alle mogelijke organisaties en sectoren?
 

Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door AgileWerk

Natuurlijk Agile – De verborgen wortels van wendbaarheid

May 17, 10:00 am – 11:30 am

Bedankt voor je aanmelding

0 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

AgileWerk

Paul Takken

Paul Takken is een expert op het gebied van duurzaamheid, wendbaarheid, innovatie, transformaties en ontwikkeling. Paul is het afgelopen decennium als consultant en coach betrokken geweest bij een aantal impactvolle Agile experimenten bij onder andere ING, Volkswagen, TU Delft, WikiSpeed en de staat Washington. Op het gebied van Agile werkte hij nauw samen met onder anderen Jeff Sutherland (Scrum.inc) en Joe Justice (Wikispeed).
en_USEnglish (United States)