WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Netwerkdag Defensie | Oorlog & Vrede

Binnen het HR-ecosysteem brengen we organisaties bij elkaar die vanuit HR perspectief en als partners samen willen werken om bij te dragen aan een veiliger Nederland. Deze manier van samenwerken biedt medewerkers een unieke kans! Want zij kunnen op vrijwillige basis buiten hun eigen organisatie ervaring opdoen en zo werken aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Door het aangaan van strategische en duurzame samenwerking tussen partners willen we leren wat wel/niet werkt, bouwen we ‘best practices’ op met impact op medewerkers en organisaties.

Wat kun je verwachten?
Een bloedige oorlog in Oost-Europa, geopolitieke spanningen, verstoorde logistieke ketens en klimaatveranderingen. Het is duidelijk dat deze ontwikkelingen effect hebben op het bedrijfsleven en onze maatschappij. De deelnemers van het HR-ecosysteem gaan de diepte in over welke impact dit heeft op onze economie en welk type leiderschap hierbij nodig is. 

Op een interactieve middag is er een mooie line-up van o.a. defensie, de bankensector en de reisbranche op het podium over actuele uitdagingen. Ben je geïnteresseerd en voel je je ook betrokken? Sluit dan vooral aan!

Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. 
Door HR-ecosysteem

Netwerkdag Defensie | Oorlog & Vrede

Gustav Mahlerlaan 10, Amsterdam, 1082 PP
May 30, 12:00 pm – 5:00 pm

About the host

HR-ecosysteem

In de huidige wereld waar vrede steeds minder een vanzelfsprekendheid is groeit het belang, ook vanuit het HR-ecosysteem, om samen te werken. We brengen we dan ook graag huidige en toekomstige partners bij elkaar om elkaar te ontmoeten.
en_USEnglish (United States)