WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Ontwerp Jouw Perfecte Thuiswerkdag!

Heb je genoeg van het rommelen met je laptop thuis, zonder een echte werkplek die je echt ondersteunt? Krijg je het benauwd van werkspullen die je woon- of slaapkamer overnemen, waardoor je niet los kunt komen van je werk?

Het is hoog tijd voor verandering!

Doe mee met deze workshop voor een energieker thuiswerken en een verbeterde werk-privé balans! We duiken diep in jouw persoonlijke productiviteit tijdens een thuiswerkdag.

In deze sessie hoor je geen standaard tips voor een ergonomisch verantwoorde werkplek. We bieden je praktische inzichten en concrete stappen om jouw ideale omstandigheden te creëren voor al je creatieve en communicatieve activiteiten thuis.

Wat neem je mee uit deze sessie:

  •  Je leert hoe je een productieve mindset kunt cultiveren.
  •  Hoe je je werkplek kunt optimaliseren voor maximale creativiteit
  • Het leggen van de basis voor een gezond werk-privé balans.
Laat je inspireren door onze thuiswerkexpert en pak de controle over jouw thuiswerkdag terug!

Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door Thuiswerk Academie

Ontwerp Jouw Perfecte Thuiswerkdag!

May 30, 1:30 pm – 3:00 pm

Bedankt voor je aanmelding!

16 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

Thuiswerk Academie

Anke van Eck

Designcoach en werkplekexpert Anke van Eck begeleid het bedrijfsleven, zowel de HR/FM managers als de medewerkers zelf, met al haar kennis (opgeleid als bouwkundig ingenieur), ervaring in huisvestingsadvies en projectmanagement en persoonlijke drive (aan de slag met interieur is ultieme vorm van creatiekracht en zelfexpressie) voor de juiste balans tussen werk en privé en de ultieme thuiswerkomgeving. Hybride werken écht volledig faciliteren en medewerkers een ‘Beste Hybride Werkplek’ bieden: dat is wat je te doen hebt als organisatie om een topwerkgever én succesvol in business te zijn.
en_USEnglish (United States)