WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Positieve impact maken

Wil jij ook positieve impact maken op jouw werkplek? 

De wereld met elkaar mooier maken! Door jou acties maak jij positieve impact op het milieu, een groenere wereld, minder afval, meer plezier en geluk ervaren. Welke duurzame keuzes maak jij al? Wat is de impact daarvan, en deel je deze impact ook met de omgeving? In deze workshop word je geïnspireerd en er komen een aantal tips voorbij hoe jij positieve impact kan maken!

Wat neem je mee uit deze sessie:  • Je bent hierna geïnspireerd om in actie te komen
  • Je weet hoe je impact wilt maken
  • Ga jij andere meenemen in jouw positieve impact

Als iedereen een kleine actie doet om de wereld duurzamer te maken, zijn dat heel veel acties bij elkaar. There is no Planet B… voel jij dit ook? Of denk je het valt wel mee? Het is aan jou om positieve impact te maken!

Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door Miranda Oedzes

Positieve impact maken

May 29, 10:00 am – 11:30 am

Bedankt voor je aanmelding!

7 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

Miranda Oedzes

Miranda Oedzes

Miranda is een enthousiaste, positieve en energieke teamcoach. Ze zie altijd kansen, mogelijkheden en verbeteringen. Deelt deze kennis graag met anderen, zodat er een mooie beweging op gang komt. Volg altijd haar gevoel, houd van afwisseling en uitdaging. Zoekt het avontuur graag op en kan niet goed stil zitten. Ze is gespecialiseerd in gedragsverandering, ze geef teams een positieve vibe. Is er geroddel in het team, slechte samenwerking of zijn er eilandjes in het team. Is er een reorganisatie geweest of een nieuwe teamindeling, wacht niet langer pak het goed aan. Haar missie: meer plezier, positiviteit en energie op de werkvloer voor iedereen.
en_USEnglish (United States)