WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Positiviteit op de werkvloer

Is er gedoe in jullie team? Wordt er geroddeld of zijn er eilandjes in het team? Wacht niet langer pak het nu aan! Mijn missie: een fijne, energie en positieve werkvloer voor iedereen!

Positieve werkvloer, wat houdt dat in? Een fijne werkomgeving, waar iedereen tot zijn recht komt. Waar ruimte is voor ontwikkeling en met plezier en passie wordt gewerkt. Een positieve werkvloer geeft; meer energie, betere focus, meer plezier en betere kwaliteit.

Er zijn genoeg werkomgevingen waar dit niet het geval is. Er is een slechte communicatie, veel geroddel en misschien wel eilandjes in het team. Als mens zijn we geneigd om ons te focussen op dingen die niet goed gaan, waar we last van hebben.

De positieve werkvloer heeft een andere focus, juist de mensen zelf, de veerkracht en wat hun leven betekenisvol maakt. De aanpak van de positieve werkvloer bestaat uit 3 stappen.


In drie stappen naar een positieve werkvloer

 • Zelfbewustzijn
 • Verbinden met elkaar
 • Focus, blijf in ontwikkeling

 •  Op naar een fijne, energieke en positieve werkvloer voor iedereen!


  Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
  Door Miranda Oedzes

  Positiviteit op de werkvloer

  April 11, 10:00 am – 11:30 am

  Bedankt voor je aanmelding!

  0 Ik kom
  Laat weten of je gaat

  About the host

  Miranda Oedzes

  Miranda Oedzes

  Miranda is een enthousiaste, positieve en energieke teamcoach. Ze zie altijd kansen, mogelijkheden en verbeteringen. Deelt deze kennis graag met anderen, zodat er een mooie beweging op gang komt. Volg altijd haar gevoel, houd van afwisseling en uitdaging. Zoekt het avontuur graag op en kan niet goed stil zitten. Ze is gespecialiseerd in gedragsverandering, ze geef teams een positieve vibe. Is er geroddel in het team, slechte samenwerking of zijn er eilandjes in het team. Is er een reorganisatie geweest of een nieuwe teamindeling, wacht niet langer pak het goed aan. Haar missie: meer plezier, positiviteit en energie op de werkvloer voor iedereen.
  en_USEnglish (United States)