WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Stress in het juiste perspectief

Stress, iedereen heeft ermee van doen. Toch gaat de een er anders mee om dan de ander. Dat doet de interessante vraag rijzen of we niet allemaal anders kijken naar stress. Stress hoeft immers niet altijd negatief te zijn. Daarom kan het voor de een negatief uitpakken terwijl de ander het kan helpen.

‘Hoe kan stress helpend zijn’ is de grote vraag voor deze workshop. In deze workshop leer je meer over hoe stresssystemen functioneren, maar vooral hoe we deze kunnen beïnvloeden en naar onze hand kunnen zetten. Gegarandeerd dat je weggaat met meer kennis en inzichten over jouw eigen stress, maar ook met handvatten over hoe je hiermee omgaat. Erik van de Worp, founder van Incompany Fit vertelt je er graag alles over. Erik deed een circulair traineeship bij YSE, maar koos er enkele jaren later voor om zelf zijn ondernemen te starten om vitaliteit en gezondheid op de werkvloer te verbeteren. Fysiek en mentaal.

Wat neem je mee uit deze sessie:

  • Hoe stress werkt in ons hoofd en lijf; 
  • Wat positieve en negatieve stress oplevert; 
  • Hoe je stress goed kunt hanteren en ombuigen.
Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’.
Door IncompanyFit

Stress in het juiste perspectief

October 16, 1:00 pm – 4:00 pm

Bedankt voor je aanmelding!

0 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

IncompanyFit

Erik van de Worp

Incompany Fit is in 2019 opgericht door de broers Dirk en Erik. Toen nog als spin-off van Peppergym in Zwolle. Inmiddels is Incompany Fit doorgegroeid, heeft Dirk een stap teruggedaan en is collega Marleen ingestapt. IncompanyFit is een bedrijf waar het draait om gezondheid, vitaliteit, energie en bewegen. Erik is bedrijfskundige organisatiepsychologie gespecialiseerd in: Verandermanagement, Vitaliteit en (Sport)trainer
en_USEnglish (United States)