WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Vind en bind talent voor jouw organisatie!

Een van de grootste uitdagingen voor organisaties in de komende decennia is om voldoende talenten aan te trekken en behouden. Daarbij is het in eerste instantie van belangrijk om de juiste mensen te boeien, vervolgens te werven en selecteren en daarna te binden.
Lukt het jouw organisatie om hun relevantie te laten zien, bijvoorbeeld op maatschappelijke of technische thema’s? Hoe bereik je jong talent en waarmee spreek je ze aan? Hoe richt je het selectieproces zo in dat je uiteindelijk de talenten met de beste aansluiting aan je kan verbinden? En hoe behoud je ze vervolgens ook binnen je organisatie?

Tijdens deze sessie:

  • leer je over de drijfveren van generatie y en z op de werkvloer;
  • krijg je inzicht in hoe anderen naar jouw talent brand kijken;
  • inspireren we je hoe je online, offline en in je sollicitatieproces je talent brand kan overbrengen op de jonge doelgroep.
 

Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door Connectors

Vind en bind talent voor jouw organisatie!

March 29, 10:00 am – 11:30 am

About the host

Connectors

Maxime Kool

Tijdens deze Masterclass zal Maxime Kool, manager bij werving & selectiebureau Connectors, haar ervaringen delen op het gebied van werving & selectie van jong talent. Daarmee zal zij, samen met jou, op zoek gaan naar antwoorden op de vragen die bij werving en selectie komen kijken.
en_USEnglish (United States)