WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Webinar – Hoe faciliteer je succesvolle online sessies

In dit webinar staan we stil bij de voorbereiding van online sessies, zoals workshops en sprints, en de uitvoering daarvan. We delen de lessen die wij hebben geleerd met je.

Gedurende een uur ga je met ons mee op Miro en leer je aan de hand van praktische tips en je eigen ervaring in dit interactieve webinar.

Je leert het meest door het opdoen van ervaring. Dit webinar is niet bedoeld om achterover te leunen en te ontspannen, maar om in het onderwerp te duiken en je eigen ervaring op te doen. En aangezien STUDIO.WHY een van de geselecteerde wereldwijde Miro Expert Partners is, zul je veel leren!

Resultaat: 
Na dit webinar weet je wat de belangrijke verschillen zijn tussen face-to-face en remote workshops en hoe je vergaderingen kunt veranderen in levendige remote workshops. Je weet ook welke stappen je kunt nemen om zelf opgeleid te worden tot een succesvolle facilitator van workshops op afstand.

Leerdoelen:

  • Wat belangrijk is bij de voorbereiding van workshops op afstand;
  • Specifieke tips betreffende Miro;
  • Het evenwicht vinden bij het uitvoeren van workshops op afstand;
 

Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink ontvang je apart.
Door STUDIO.WHY

Webinar – Hoe faciliteer je succesvolle online sessies

December 6, 2024, 9:00 am – 10:00 am

Bedankt voor je aanmelding!

0 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

STUDIO.WHY

Kees Froeling

Kees is een ondernemende netwerker die het leuk vindt om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Kees helpt mensen om vooruit te komen, ziet connecties en creëert kansen, zowel als individu als in teamverband. Door de combinatie van praktische ervaring en zijn vermogen om nieuwe relaties aan te gaan en te onderhouden is hij ook in staat om een omgeving te creëren waarin oplossingen ontstaan voor moeilijke vraagstukken.
en_USEnglish (United States)