WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Workshop ChatGPT: Vriend of vijand

“De ontwikkelingen in Kunstmatige Intelligentie volgen elkaar in rap tempo op en stormen ons werkende leven binnen! Het is voor jou en je collega’s dus maar wat handig om deze technologie vliegensvlug in de vingers en onder de knie te krijgen. In de Workshop ChatGPT met LEF leer je spelenderwijs navigeren in de wereld van ChatGPT zodat je er met een gerust hart over kunt meepraten op feestjes en partijen.
 

Wat gaan we doen?

  • Je neemt een kijkje achter de schermen en bespreekt hoe de techniek werkt. 
  • Je gaat oefenen met de verschillende functionaliteiten van ChatGPT die je kunnen ondersteunen in je werk. 
  • do’s & dont’s bij het gebruik van AI en ondertussen is er voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.
 

Over LEF
Locate the status quo.. and fight it!

Wij helpen organisaties bij het identificeren van hun blinde vlek, het doorbreken van patronen en inspireren met een frisse blik. Dat alles doen we met LEF!

Door middel van doelgroeponderzoek brengen we de innovatie uitdagingen binnen jouw organisatie in kaart. We betrekken vervolgens een club jong talent bij het creëren van innovatieve oplossingen. We zorgen daarna voor vlotte verandering door te doen, te leren en te blijven itereren samen met de mensen in jouw organisatie.

Het resultaat: unieke oplossingen en strategieën, betere medewerkerstevredenheid en/of een betere marktpositie.”

 

Dit event is vol, je wordt in de wachtrij geplaatst bij aanmelding. 
Door LEF

Workshop ChatGPT: Vriend of vijand

Joseph Haydlaan 2A, Utrecht
June 29, 10:00 am – 12:30 pm

Bedankt voor je aanmelding!

29 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

LEF

Jasper Vondeling en Joline Teisman

De Workshop ChatGPT: Vriend of vijand, wordt gegeven door Jasper Vondeling en Joline Teisman. De technische package deal van LEF! Samen beschikken zij over een combinatie van kennis over mens en technologie. Jasper als aanjager van het creatief proces en Joline als specialist doelgroeponderzoek bij LEF. Zij hanteren een mensgerichte aanpak in innovatieprocessen en weten groepen met creatieve werkvormen te inspireren en uit te dagen om patronen te doorbreken met vernieuwende oplossingen. Zij kijken ernaar uit om jullie mee op avontuur te nemen in de wereld van ChatGPT!
en_USEnglish (United States)