WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Workshop Op ADEM komen (Wachtlijst)

Onze mentale gezondheid staat onder druk. In onze maatschappij, in onze zorg, in ons onderwijs en in ons werk. Bij jong, steeds jonger en oud. Graag nemen wij je mee in de 4 belangrijkste ingrediënten van mentale gezondheid: Op adem komen, veerkracht ontdekken, vitaliteit opzoeken en keuzes maken en actief opvolgen. Maak wat tijd voor jezelf. En elkaar.

Het basis ingrediënt van mentale gezondheid! Je denken en doen eens wat uitzetten. Op adem komen, even ontspannen. Maar wanneer en hoe doe je dat? Tijdens het uitlaten van de hond, of kan het ook midden in de drukte van de supermarkt? Hoe werkt dat in onze hersenen eigenlijk?

Wat komt er aan bod:

  • Je wordt je bewust van de mate waarin je ‘aan’ staat;
  • Je begrijpt wat dat met je doet;
  • Je leert meer over onze hersenen en hoe je op adem komt;
  • Je gaat vooral ook relaxen!
Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink ontvang je apart.
Door Wij zijn tijdmakers

Workshop Op ADEM komen (Wachtlijst)

February 28, 9:00 am – 11:00 am

About the host

Wij zijn tijdmakers

Teun van den Elzen

Teun van den Elzen is van kinds af aan gefascineerd door de werking van ons brein. Na zijn universitaire studie Neuropsychologie deed hij ruim 10 jaar ervaring op in een op-eenbegeleiding van mensen met mentale klachten. Een overbelast hoofd en een tekort aan energie bleken vaak de kern van het probleem te zijn. Sindsdien richt Teun zich niet alleen op het hoofd, maar ook op het hart. Hij maakte programma’s om mensen te leren bijtanken, wordt betrokken bij vitaliteitsprojecten en schrijft mee aan theatervoorstellingen.
en_USEnglish (United States)