WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Workshop Veerkracht ontdekken

Onze mentale gezondheid staat onder druk. In onze maatschappij, in onze zorg, in ons onderwijs en in ons werk. Bij jong, steeds jonger en oud. Graag nemen wij je mee in de 4 belangrijkste ingrediënten van mentale gezondheid: Op adem komen, veerkracht ontdekken, vitaliteit opzoeken en keuzes maken en actief opvolgen. Maak wat tijd voor jezelf. En elkaar.

Wanneer je hoofd helder is, is het een prachtig stukje menselijke kracht. Heb je regelmatig een woelig hoofd? Dan is het hoog tijd om er goed voor te gaan zorgen. Neuropsycholoog Teun van den Elzen neemt je mee naar je hoofd en hart.

Wat neem je mee uit deze sessie:  • Je gaat je hoofd ordenen;
  • Je leert je gedachten positief benutten;
  • Je verkent welke zaken in jouw omgeving voor mentale onrust zorgen;
  • Je leert vaardigheden om wat rust in je hoofd te brengen.
Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door Wij zijn tijdmakers

Workshop Veerkracht ontdekken

June 6, 9:00 am – 11:00 am

Bedankt voor je aanmelding

10 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

Wij zijn tijdmakers

Teun van den Elzen

Teun van den Elzen is van kinds af aan gefascineerd door de werking van ons brein. Na zijn universitaire studie Neuropsychologie deed hij ruim 10 jaar ervaring op in een op-eenbegeleiding van mensen met mentale klachten. Een overbelast hoofd en een tekort aan energie bleken vaak de kern van het probleem te zijn. Sindsdien richt Teun zich niet alleen op het hoofd, maar ook op het hart. Hij maakte programma’s om mensen te leren bijtanken, wordt betrokken bij vitaliteitsprojecten en schrijft mee aan theatervoorstellingen.
en_USEnglish (United States)