WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Workshop Vitaliteit opzoeken

Onze mentale gezondheid staat onder druk. In onze maatschappij, in onze zorg, in ons onderwijs en in ons werk. Bij jong, steeds jonger en oud. Graag nemen wij je mee in de 4 belangrijkste ingrediënten van mentale gezondheid: Op adem komen, veerkracht ontdekken, vitaliteit opzoeken en keuzes maken en actief opvolgen. Maak wat tijd voor jezelf. En elkaar.
Doe je wat je wil doen? Al is het af en toe? Je hart maakt geen concrete plannen, maar biedt houvast en geeft signalen over wat jij écht het allerliefste wil. Maar dan moet je die signalen wel oppikken. En er iets mee doen. Neuropsycholoog Teun van den Elzen neemt je mee naar je hoofd en hart.

Wat neem je mee uit deze sessie:

  • Je verkent wat jou beweegt;
  • Je leert stil te staan bij wat voor jou belangrijk is;
  • Je maakt meer ruimte voor stilstand.
Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door Wij zijn tijdmakers

Workshop Vitaliteit opzoeken

November 11, 10:00 am – 12:00 pm

Bedankt voor je aanmelding

6 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

Wij zijn tijdmakers

Teun van den Elzen

Teun van den Elzen is van kinds af aan gefascineerd door de werking van ons brein. Na zijn universitaire studie Neuropsychologie deed hij ruim 10 jaar ervaring op in een op-eenbegeleiding van mensen met mentale klachten. Een overbelast hoofd en een tekort aan energie bleken vaak de kern van het probleem te zijn. Sindsdien richt Teun zich niet alleen op het hoofd, maar ook op het hart. Hij maakte programma’s om mensen te leren bijtanken, wordt betrokken bij vitaliteitsprojecten en schrijft mee aan theatervoorstellingen.
en_USEnglish (United States)