WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

ChatGPT op de werkvloer

Ontdek de kracht van kunstmatige intelligentie tijdens onze interactieve training ‘ChatGPT op de werkvloer’, nu als een exclusief live evenement bij Young Colfield in Amsterdam. Dit is je kans om hands-on ervaring op te doen met AI, begeleid door onze ervaren trainers en initiatiefnemers van Human Artificial Intelligence (Hai!), Jorrit de Jonge en Rowan Hordijk. Hun expertise in technologie, en cultuur en gedrag, zorgt voor breed perspectief op dit onderwerp, waarbij de menselijke kant van AI centraal staat. Samen met jou en de andere deelnemers willen ze je inspireren om de mogelijkheden van ChatGPT binnen je eigen werk te verkennen, vanuit de menselijke maat!

Wat neem je mee uit deze sessie:

  • Deskundige begeleiding: Leer van Jorrit en Rowan hoe je ChatGPT effectief toepast in je werk, met een nadruk op ethische en mensgerichte benaderingen.
  • Direct toepasbare kennis: Ontvang praktische tips en leer over echte casussen voor het gebruik van generatieve AI in je werkprocessen.
  • Uitbreiding van je netwerk: Maak connectie met professionals die, net als jij, geïnteresseerd zijn in de integratie van AI in hun werk, met de mens voorop.
Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’.
Door Hai!

ChatGPT op de werkvloer

May 16, 2:00 pm – 4:30 pm

Bedankt voor je aanmelding!

14 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

Hai!

Jorrit de Jonge & Rowan Hordijk

Deze fysieke training wordt je aangeboden door Human Artificial Intelligence (Hai!), een initiatief van ‘Meer Menselijke Maat’ gericht op het bevorderen van een mensgerichte AI-toepassing op de werkvloer. Samen verkennen we hoe we AI zinvol kunnen inzetten, met de mens als uitgangspunt. Sluit je aan bij ons evenement bij Young Colfield in Amsterdam en maak deel uit van een toekomst waar AI en menselijkheid samengaan. Grijp deze kans om je AI- vaardigheden te versterken en waardevolle inzichten en connecties op te doen!
en_USEnglish (United States)