WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Communicatieverschillen door neurodiversiteit op je werk

Uiterlijk verschilt iedereen van elkaar, maar dat is van binnen net zo. Ieder brein is anders.

Gemiddeld heeft zo’n 25-30% van de mensen een neurodiverse denkwijze. Onder neurodiversiteit vallen bijvoorbeeld Dyslexie, Dyscalculie, Dyspraxie, AD(H)D, autisme, hoogbegaafdheid enz.

Communicatie op de werkvloer gaat net even anders als je denkt met een neurodivers brein. Zowel de miscommunicatie maar zeker ook de hele mooie kwaliteiten. Innovatief denken, 10 stappen vooruit denken, probleemoplossend denken, brainstormen enz. In het huidige technologische bedrijfsleven en krappe arbeidsmarkt zijn dit essentiële kwaliteiten. Pas als je oog voor elkaar hebt, weet waarom een collega of leidinggevende iets zegt, dan pas kan je van elkaars krachten gebruiken. Zowel neurodivers als niet neurodivers.

Wat neem je mee uit deze sessie:  • Hoe een neurodivers brein werkt.
  • De verschillen van communiceren.
  • Het gebruik maken van de kwaliteiten van elkaar.

Pas als je oog voor elkaar hebt, weet waarom een collega of leidinggevende iets zegt, dan pas kan je van elkaars krachten gebruiken. Zowel neurodivers als niet neurodivers.

Let op: Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door Dyslexie in bedrijf

Communicatieverschillen door neurodiversiteit op je werk

June 11, 1:30 pm – 3:00 pm

Bedankt voor je aanmelding!

11 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

Dyslexie in bedrijf

Bianca Ranzijn

Bianca is dyslexie en Neurodiversiteits coach, trainer en spreker. Als dyslexie en Neurodiversiteits coach en trainer richt zij zich op het benutten van de voordelen van deze neurodivergenties. Zowel persoonlijk als binnen bedrijven. Ze werkt samen met andere organisaties op het gebied van Neurodiversiteit zoals The BrainHub, Dynamika, vereniging Impuls&Woortblind en Stichting “waarom doe je wat je doet?”.
en_USEnglish (United States)