WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Covey’s Code: Meesterschap in Persoonlijk Leiderschap

Duik dieper in de tijdloze wijsheid van de ‘7 eigenschappen’ en ontdek hoe je persoonlijk leiderschap effectief kunt gebruiken. Deze eeuwenoude principes blijven relevant in onze snel veranderende wereld. Ze zijn niet alleen universeel, maar ook praktisch toepasbaar, zowel in je professionele als persoonlijke leven.


Dit inspirerende webinar brengt je niet alleen de theorie van deze eigenschappen bij, maar leert je ook hoe je ze concreet kunt implementeren. Laat Erik van de Worp, de oprichter van Incompany Fit, je meenemen in een diepgaande verkenning van deze filosofie en leer hoe je ze kunt integreren in jouw dagelijks bestaan. Erik begon zijn carrière met een circulair traineeship bij YSE en besloot vervolgens zijn eigen onderneming te starten om de vitaliteit en gezondheid op de werkvloer te verbeteren, zowel fysiek als mentaal.


Wat je zult bereiken:

  • Een grondig begrip van het gedachtegoed achter de 7 eigenschappen.
  • Duidelijk inzicht in wat effectief gedrag omvat.
  • Praktische strategieën om effectief gedrag te omarmen en te bevorderen.
Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink wordt meegestuurd in de bevestigingsmail.
Door IncompanyFit

Covey’s Code: Meesterschap in Persoonlijk Leiderschap

February 28, 1:00 pm – 2:30 pm

About the host

IncompanyFit

Erik van de Worp

Incompany Fit is in 2019 opgericht door de broers Dirk en Erik. Toen nog als spin-off van Peppergym in Zwolle. Inmiddels is Incompany Fit doorgegroeid, heeft Dirk een stap teruggedaan en is collega Marleen ingestapt. IncompanyFit is een bedrijf waar het draait om gezondheid, vitaliteit, energie en bewegen. Erik is bedrijfskundige organisatiepsychologie gespecialiseerd in: Verandermanagement, Vitaliteit en (Sport)trainer
en_USEnglish (United States)