WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Faciliteren van online samenwerking

In dit webinar leer je hoe je als facilitator een online workshop, zoals een sprint, het beste kan voorbereiden en uitvoeren.

Tijdens dit interactieve webinar ga je zelf aan de slag op Miro, een geavanceerd online samenwerkingsplatform. STUDIO.WHY neemt je mee in de lessen die zij hebben geleerd in het voorbereiden en uitvoeren van online sessies, zoals sprints. 

Dat doen ze voor organisaties over de hele wereld, variërend van 8 uur tot 3 volle dagen. Om dat goed te kunnen doen, zijn bepaalde zaken van belang die tijdens dit webinar aan bod komen. 

STUDIO.WHY is Miro Expert Partner. We passen action learning toe, je gaat dus ook zelf aan de slag. We raden je aan om vooraf een gratis Miro account te registreren, mocht je dat nog niet hebben. Dit is echter niet verplicht.

Resultaat: 
Na dit webinar heb je een beter beeld wat er komt kijken voor de rol van facilitator bij de voorbereiding en uitvoering van een goede online sessie. Daarnaast heb je ervaring opgedaan met Miro en weet je wat je kan doen om er meer over te leren.

 

Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink ontvang je apart.
Door STUDIO.WHY

Faciliteren van online samenwerking

September 27, 9:00 am – 10:00 am

About the host

STUDIO.WHY

Kees Froeling

Kees is een ondernemende netwerker die het leuk vindt om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Kees helpt mensen om vooruit te komen, ziet connecties en creëert kansen, zowel als individu als in teamverband. Door de combinatie van praktische ervaring en zijn vermogen om nieuwe relaties aan te gaan en te onderhouden is hij ook in staat om een omgeving te creëren waarin oplossingen ontstaan voor moeilijke vraagstukken.
en_USEnglish (United States)