WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

L&D professionals bij WeShareTalent

WeShareTalent heeft als doel om het netwerk te inspireren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, organisatieontwikkeling en maatschappelijke ontwikkeling. Voor dit jaar hebben we enkele boeiende thema’s geselecteerd binnen organisatieontwikkeling:

  1. Governance & Leiderschap
  2. Agile & Change
  3. Diversiteit & Inclusie
  4. AI & Data
  5. Duurzaamheid & Innovatie
Ben jij een L&D professional en spar je graag mee over welke van deze thema’s belangrijk zijn voor jouw organisatie in 2024?

En ben jij nieuwsgierig welke thema’s er spelen bij organisaties zoals Randstad, DUO, KLM, de Politie en Rijkswaterstaat?

Meld je dan aan! Wij nemen vervolgens contact met je op om kennis te maken en uitleg te geven over de L&D professional sessies bij WeShareTalent.

De inloop begint om 13:30 uur, de sessie zelf start om 14:00 uur en eindigt om 16:30 uur, waarna er nog gelegenheid is om na te praten onder het genot van een drankje.
Door WeShareTalent

L&D professionals bij WeShareTalent

March 6, 1:30 pm – 4:30 pm

About the host

WeShareTalent

Bij WeShareTalent organiseren we events waarmee we een dynamische omgeving creëeren voor het delen van kennis en talent. Door jouw unieke vaardigheden en passies te delen, ontstaan niet alleen verrassende inzichten en nieuwe ideeën, maar ook waardevolle connecties. Bij WeShareTalent geloven we dat het uitwisselen van kennis en talent over organisatiegrenzen heen de nieuwe norm is. Met ons diverse netwerk van bedrijven en individuen zetten we de standaard.
en_USEnglish (United States)